Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Smiley - Aia e

Smiley - Aia e
Smiley - Aia e [Sursa foto: Captură YouTube]
Smiley a lansat piesa „Aia e”, un imn al omului optimist. Dă-i play aici!

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica semnată de Smiley, Florin Boka, Roland Kiss, Lucian Nagy, Sergiu Gherman, Andrei Dan, versurile scrise de Smiley și Dorian Micu, producția realizată de Smiley, Feenom și Roland Kiss, iar mixul făcut de Sergiu Gherman, "Aia e" e o piesă pozitivă, ce insistă asupra faptului că nu destinația contează, ci călătoria.  

Citește și: Smiley și Gina Pistol, pregătiţi să ajungă în faţa altarului: ”Vom deveni soț și soție”. Cum a decurs cererea în căsătorie- VIDEO

"<<Aia e>> este despre cum privim pozitiv ziua de azi chiar dacă am pierdut niște lucruri în trecut, despre cum ne concentrăm pe lucrurile bune care au rămas și cum le folosim pentru a merge mai departe cu lecția învățată și cu zâmbet pe față. Am făcut piesa acum câțiva ani și am trecut-o prin multe variante până a ajuns în forma de azi pe care abia aștept să o ascultați și să o dansați cu bucurie toata vara.

Mi s-a părut tare că imediat ce am înregistrat varianta de astăzi a piesei, am realizat ca <<Aia e>> este una dintre cele mai folosite expresii în limbajul nostru. Este o expresie care poate să spună atât de multe și când e bine, și când e rău, și când ești resemnat, și când ești uimit, în multe situații cu care ne întâlnim zi de zi. Așa că, aia e, vă invit la dans!"
, a declarat Smiley.

VIDEOCLP: Smiley- Aia e