Lansări muzicale

VIDEOCLIP: rareș x Theo Rose x Domino - Sâmbătă seară

rareș x Theo Rose x Domino - Sâmbătă seară
rareș x Theo Rose x Domino - Sâmbătă seară
Theo Rose, rareș și Domino au lansat "Sâmbătă seară", o adaptare a șlagărului "Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară"?

Colaborarea muzicală este un remake al cunoscutei melodii "Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară", compusă de Nicușor Constantinescu, Nicolae Vlădoianu și Ion Vasilescu. Theo Rose, rareș și Domino (Costel Dominteanu) au adăugat alte elemente muzicale și așa a luat naștere varianta "Sâmbătă seară".

„Am crescut cu muzica veche, iar <<Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară>>” este printre primele piese pe care le-am și cântat vreodată pe o platformă online.

Tot ce e legat de muzica veche e aparte. Muzica veche are și miros. Te transportă în timp. Mi-am cumpărat un pick-up ca să-mi pot păstra și senzația vizuală. Cu Rareș aproape că se poate lucra prin bluetooth. E foarte talentat și foarte discret. Mă bucur că ne-a adus împreună o piesă cu istorie și că astfel o putem aduce și în atenția publicului tânăr.”  a spus Theo Rose.

Citește și: Nicole Cherry și Rareș au lansat piesa ,,Alo, Alo”

”Mi se pare că are ceva aparte muzica veche și mă bucur că am putut face propria noastră variantă a piesei <<Sâmbătă seară>>>. Colaborarea cu Theo a mers ca uns și ne-am sincronizat din punct de vedere al piesei și al videoclipului. Sperăm să vă placă.“  spune și rareș.

”<<Sâmbătă seară>> nu e prima piesă oldie pe care am transformat-o, dar cu siguranță este una dintre favoritele mele, mai ales pentru vocile artiștilor, rareș și Theo Rose.” ne spune DOMINO.

Theo Rose, rareș și DOMINO și-au dat întâlnire ,,Sâmbătă seară”