Lansări muzicale

Videoclip: Mira și Lora au lansat „Tu cu ea”

Videoclip: Mira și Lora au lansat „Tu cu ea”
Mira și Lora au lansat „Tu cu ea” [Sursa foto: Facebook]
Mira și Lora au colaborat pentru o super piesă „Tu cu ea”. Vezi videoclipul și ascultă piesa aici.

Mira și Lora au colaborat pentru prima dată și au lansat o piesă cu un mesaj extrem de puternic despre infidelitate. „Tu cu ea” a fost compusă de MIRA și LORA, alături de Bogdan Samoilenco, Bianca Dragomir, Marian "Johnny" Perdeleanu, Tomi Weissbuch, Renato și David Neamțu. 

Lora și Mira, primele declarații despre colaborarea celor două: „Oamenii frumoși și buni, care își muncesc talentul pentru evoluție” 

Lora și Mira au făcut o echipă super bună pentru această piesă și este una dintre puținele colaborări dintre două artiste din ultima perioadă. 

„Sunt foarte fericită de această colaborare mai ales pentru că în industria românească se întâmplă foarte rar astfel de colaborări. Îi mulțumesc LOREI că mi-a acceptat invitația de a cânta împreună această piesă, consider că vocea sa se potrivește perfect pentru acest single. Faptul că ducem mai departe acest mesaj, despre cât de puternice putem fi noi, femeile, dacă ne unim, face ca acest featuring să fie mult mai reprezentativ și cu însemnătate. Sperăm din suflet ca mesajul piesei să ajungă în sufletele celor care ne îndrăgesc muzica, dar mai ales în sufletele celor care au rezonat cu versurile”, povestește MIRA despre „Tu cu Ea". 

„De prima dată când am interacționat cu MIRA am simțit o energie bună. Oamenii frumoși și buni, care își muncesc talentul pentru evoluție, care sunt trup și suflet pentru muzică îmi intră repede în inimă. Mă bucură această colaborare, ador că e un duet între două fete și abia aștept să vă îndrăgostiți de piesa noastră. dar și de clip", adaugă LORA.

În ceea ce privește piesa și videoclipul cele două artiste au declarat: 

„Este o poveste clasică, despre cât de frumoasă ar fi lumea dacă femeile ar fi unite și nu ar mai suferi prea mult. Ambele femei sunt înșelate de același bărbat.

Este un mesaj foarte frumos pemtru toate fetele, să nu se frustreze niciodată dacă cineva le înșală. Pentru că nu are legătură cu ele. Dacă omul nu este potrivit, te va face să te simți inferioară. Ori e o formă de abuz, ori nbăiatul nu știe să aprecieze”, au declarat cele două artiste despre piesa proaspăt lansată.