Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Liviu Teodorescu x BLANCO x Manuel Riva - Portocala

Liviu Teodorescu x BLANCO x Manuel Riva - Portocala
Liviu Teodorescu x BLANCO x Manuel Riva - Portocala [Sursa foto: Captură YouTube]
Liviu Teodorescu, BLANCO și Manuel Riva au făcut echipă și au lansat o piesă dinamică, intitulată "Portocala". Dă-i play aici!

Videoclipul piesei "Portocala" este filmat la festivalul Beach, please!, unde cei trei au lansat și cântat pentru prima dată piesa și este ca un mini-documentar care cuprinde cadre de la repetiții, momente de pe scenă și behind the scenes de la festival. Melodia este scrisă și compusă de Liviu Teodorescu și Blanco, iar producția este marca Manuel Riva. 

"Piesa a fost scrisă într-un camp la care am participat alături de Manuel Riva și Blanco și mi-a plăcut din primul moment modul în care stilul caracteristic al fiecăruia dintre noi se regăsește pe piesă.

Sunt foarte încântat să fiu parte din acest proiect alături de băieți și sper ca această piesă să vă dea starea de bine pe care noi am avut-o în momentul în care am compus-o.”, a spus Liviu Teodorescu despre lansarea piesei „Portocală”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Citește și: Liviu Teodorescu a lansat piesa „Ore-n șir”

„Suntem foarte fericiți să lansăm această piesă împreună, deoarece am reușit să combinăm sunetele dinamice ale muzicii electronice cu vocea puternica a lui Liviu Teodorescu și stilul caracteristic al lui Blanco. Sperăm ca aceasta piesă să fie pe placul tuturor și să inspire oamenii să trăiască la intensitate maximă.”, a adăugat și Manuel Riva.

VIDEOCLIP: Liviu Teodorescu x BLANCO x Manuel Riva- Portocala