Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Edward Sanda x Cleopatra Stratan - Vremea de iubit

Edward Sanda x Cleopatra Stratan - Vremea de iubit
Edward Sanda x Cleopatra Stratan - Vremea de iubit [Sursa foto: Captură YouTube]
Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au anunțat fanii că „E vremea de iubit”. Ascultă piesa aici.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Artiștii își bucură fanii cu o nouă piesă  „Vremea de iubit”. Într-o singură oră de la lansare, melodia, însoțită  de videoclip, a adunat peste 9.000 de vizualizări. Compusă de către Edward Sanda alături de Cleopatra Stratan și Gheorghe Vijay, „Vremea de iubit” pune în muzică și versuri tot ce un îndrăgostit își dorește să audă atunci când acest sentiment își face loc în viața, dar și în inima oamenilor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

„Am lucrat la această piesă alături de Randi, Cleopatra, Vijay și Mădălin Roșioru și reflectă extrem de mult povestea noastră de dragoste, dar sunt sigur că în ea se vor regăsi și alți îndrăgostiți! Cred că prima strofă exprimă foarte mult ceea ce simt pentru Cleo încă de când am cunoscut-o și anume că pentru mine e unică, rară și specială așa cum spune și versul <<Ca tine nu-i niciuna în miliarde>>! E o piesă pe care poți să dansezi, să iubești și să i-o dedici partenerului/ partenerei. De asemenea, este singura piesă pe 2023 din partea noastră ca și cuplu pentru că în fiecare an vom lansa doar o piesă împreună. Sperăm să atingă cât mai multe inimi!" , a declarat Edward Sanda.

Citește și: Cum se întelege Cleopatra Stratan cu soacra ei? Detalii despre viața de familie: „Eu sunt un caz norocos”

"Ne-am dorit să fie o poveste care să prezinte un alt nivel al relației. Piesa «Vremea de iubit» înglobează viața de după căsătorie, în care cuplul a avansat în relație. Piesa a fost scrisă și compusă împreună și ne-au ajutat și prietenii noștri Randi și Vijay. La filmarea videoclipului a fost fun, ne-am dorit să dansăm și am reușit alături de Simona Mereu și Emanuel să facem această coregrafie frumoasă care nu a fost nici grea, nici ușoară, mai ales că am avut o săptămână de repetiții ca să ajungem la rezultatul acesta. Mulțumim lui Silviu pentru videoclipul acesta superb, mai ales că partea de dans arată o altă latură a noastră și sperăm să le placă oamenilor cum ne place și nouă", a adăugat și Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda  au lansat o piesă romantică