Stiri mondene

VIDEOCLIP | Edward Sanda și Anastasia se întreabă „Ce le place fetelor”

VIDEOCLIP | Edward Sanda și Anastasia se întreabă „Ce le place fetelor”
Edward Sanda și Anastasia au lansat „Ce le place fetelor”, o piesă care exprimă perfect „toanele” pe care le au fetele uneori.

Edward Sanda a promis multă muzică anul acesta și se ține de promisiune. Artistul a lansat a treia piesă de pe EP-ul "Scântei în mintea mea", compusă și cântată de el și de Anastasia. 

Cum a luat naștere colaborarea dintre Edward Sanda și Anastasia?!

„Aveam o sesiune la studio si m-am întâlnit întâmplător cu Edward pe terasă la Famous Production. Îl auzeam cum fredonează ceva și m-a întrebat din senin "Ce le place fetelor?". I-am răspuns sincer, că uneori nici noi nu știm ce vrem, și așa, dintr-o joacă am început să cântăm tot refrenul pe terasă. Am scris împreună și ne-a ieșit o piesă ca un răspuns atât din perspectiva masculină cât și din cea feminină la o întrebare aparent ușoară", a povestit Anastasia.

Noul single lansat de Edward și Anastasia spune lucrurilor pe nume și vine ca o provocare pentru toată lumea de a răspunde la întrebarea "Ce le place fetelor?".

„Am scris piesa "Ce le place fetelor" cu Anastasia, mai nou colegă cu noi la studio, la Famous Production. Nu este singura piesă la care am colaborat, noi am mai scris câteva piese împreună, pe care le veți auzi în viitor. Piesa aceasta vorbește despre indecizia feminină și sperăm ca atât fetele, cât și băieții, să se regăsească în piesă. Piesa face parte din EP-ul meu, Scântei în mintea mea, și sper să vă placă", declară Edward Sanda.

Piesa beneficiază de un videoclip animat pe care îl poți urmări chiar aici.