Stiri mondene

Amna, confesiuni în lacrimi despre divorțul de fostul soț, Cristi Mușat! Motivul despărțirii: „Am îndurat foarte multe”

Amna, confesiuni în lacrimi despre divorțul de fostul soț, Cristi Mușat! Motivul despărțirii: „Am îndurat foarte multe”
Amna a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să divorțeze de Cristi Mușat.

În anul 2019, la finalul lunii iulie, Amna, una dintre cele la iubite artiste de la noi, a anunțat pe rețelele sociale că s-a despărțit de Cristi Mușat. Invitată recent în cadrul unei emisiuni TV, cântăreața a vorbit cu lacrimi în ochi despre fostul său soț, bărbatul împreună cu care are un băiețel. După aproximativ trei ani, Amna a explicat care a fost motivul real care a dus la separarea lor, după o relație de 12 ani, dintre care nouă ani de căsnicie! 

Citeste si: Invitatul de 12: Amna vine pentru a doua oară în studioul Raadio Impuls. Audio

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.  La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă.  Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie”, a povestit Amna.

Motiv pentru care Amna a divorțat după 12 ani

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că decizia a fost bine gândită și că au existat mai multe cauze care au făcut-o să-și dorească separarea. Amna a mărturisit că nu mai era respectată de către soțul său. Mai mult, artista s-a simțit trădată atunci când bărbatul nu a încercat să o recucerească.

Citeste si: Amna, dezvăluiri despre perioada de după divorț: „Mă simțeam incompetentă, simțeam ca nu pot să fac nimic”

În momentul în care Amna a fost întrebată dacă în relația cu fostul soț a fost și violența fizică la mijloc, artista a evitat răspunsul. 

„Nu mai eram respectată. (…) Acum, când mă uit înapoi, aia nu e iubire. Au fost mai multe lucruri. Cel mai mult m-a durut lipsa de apreciere. Am îndurat foarte mult”, a mai declarat Amna.

De asemenea, cântăreața a ținut să precizeze faptul că și fiul ei era afectat de tensiunea din familie.

„Pe David, când l-am înscris la grădiniță, era extrem de violent. El nu se putea exprima și avea niște nemulțumiri', spune Amna