Stiri mondene

VIDEO Viral cu Snoop Dogg. Ce făcea rapper-ul înainte să intre pe scenă la Super Bowl

VIDEO Viral cu Snoop Dogg. Ce făcea rapper-ul înainte să intre pe scenă la Super Bowl
[Sursa foto: Facebook ]
Snoop Dogg a fost unul dintre artiştii care au urcat pe scenă în pauza finalei Super Bowl.

 Snopp Dogg a fost unul dintre numele importante prezente în Los Angeles, oraşul disputării finalei Super Bowl de anul acesta. Rapper-ul american a făcut show pe scenă alături de Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar.

Snopp Dogg "s-a relaxat" înainte să intre pe scenă la Super Bowl

 Anul acesta, organizatorii au pregătit un show exploziv şi nemaiîntâlnit pentru pauza finalei Super Bowl.

Cel mai urmărit eveniment sprtiv din Statele Unite ale Americii a avut loc anul acesta în Los Angeles, pe Coasta de Vest a ţării, locul unde şi-a început cariera Dr. Dre. De aceea, spectacolul a fost organizat în jurul rapper-ului american şi al altor artişti, lansaţi chiar de el. Este vorba despre Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar.

VIDEO Viral cu Snoop Dogg. Ce făcea rapper-ul înainte să intre pe scenă la Super Bowl

 "The Next Episode" sau "California Love" au fost două dintre melodiile care au electrizat publicul.

Snoop Dogg nu s-a dat în lături de la obiceiurile sale nici la acest eveniment. Rapper-ul a fost surprins chiar înainte să intre pe scenă cum fuma dintr-un joint.

 Nu este deloc un caz rar pentru Snoop Dogg, a cărui pasiune pentru marijuana este arhicunoscută. Plăcerea artistului s-a transformat şi în business, pentru că este implicat în mai multe afaceri care implică marijuana.

Snopp Dogg este acţionar în trei companii care se ocupă cu producerea şi comercializarea de canabis şi de produse derivate ale plantei.

  Cea de-a 56-a ediție a Super Bowl, cel mai așteptat şi cel mai urmărit eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii, a fost câștigată de Los Angeles Rams, fiind al doilea trofeu din istoria echipei. Imediat după încheierea finalei, a avut loc un eveniment foarte emoţionant. Taylor Rapp și-a cerut iubita în căsătorie după ce a câștigat Super Bowl. Momentul de Valentine's Day s-a petrecut în fața a 70.000 de spectatori, iar imaginile au devenit virale în scurt timp.