Stiri mondene

Snopp Dogg, acuzat de viol la Los Angeles: „Umilită, panicată și îngrozită”

Rapperul Snopp Dogg, acuzat de viol
Rapperul Snopp Dogg, acuzat de viol [Sursa foto: Instagram]
O femeie a depus o plângere pentru viol, în Los Angeles, împotriva rapperului Snopp Dogg. Avem detalii în articol!

O femeie a depus o plângere pentru viol la Los Angeles contra rapperului Snoop Dogg, pe care îl acuză că a agresat-o în 2013, la o auditie. Ea era în acea perioadă dansatoare şi a apărut pe scenă alături de artist şi de alţi rapperi, conform AFP.

Rapperul Snopp Dogg, acuzat de viol
Rapperul Snopp Dogg, acuzat de viol[Sursa foto: Instagram]

Potrivit declaraţiei reclamantei, în momentul când a ajuns la studio, a mers la baie pentru că s-a simțit rău, iar rapperul Snoop Dogg a profitat pentru a deschide uşa toaletei unde a constrâns-o să facă sex oral.

Ulterior, a abandonat-o acolo „ umilită, îngrozită şi panicată”

Rapperul Snopp Dogg, acuzat de viol
Rapperul Snopp Dogg, acuzat de viol[Sursa foto: Instagram]

Donald Campbell, implicat în scandal

Depusă în instanța civilă la tribunalul federal miercuri, 9 februarie, plângerea îl vizează și pe Bishop Don „Magic” Juan, al cărui nume real este Donald Campbell și prezentat drept „consilierul spiritual” al artistului american, Calvin Cordozar Broadus Jr. pe numele său real.

Citeste si: Rapperul Chris Brown, acuzat de viol, pentru a doua oară! Ce daune trebuie să plătească artistul: „Ar trebui să ne îngrozească pe toți”

După o seară la studioul lui Snoop Dogg, în mai 2013, Donald Campbell s-a oferit să o conducă acasă, dar de fapt a condus-o la propriul lui domiciliu unde, „epuizată, a adormit”. Femeia îl acuză pe Campbell că a agresat-o sexual la primele ore ale dimineții, înainte de a o conduce înapoi la studioul lui Snoop Dogg pentru o audiție mai târziu în acea zi.