Stiri

VIDEO. Un chirurg a operat un pacient în timp ce era audiat într-un proces pe Zoom

VIDEO. Un chirurg a operat un pacient în timp ce era audiat într-un proces pe Zoom
Un chirurg audiat într-un proces a intrat pe Zoom cu judecătorul în timp ce opera un pacient.

Un chirurg a demonstrat ce înseamnă să fii multitasking chiar în timpul unui proces. Medicul a intrat pe Zoom cu judecătorul în timp ce se afla în sala de operații, însă omul legii a refuzat să continue ședința în astfel de condiții.

Judecătorul i-a atras atenția că nu ar trebui să facă două lucruri dintr-o dată, moment în care medicul i-a spus că mai este încă un medic chirurg care ajută și el ar putea să continue întâlnirea de pe Zoom.

Însă, din păcate, acest argument nu l-a convins pe judecător care a suspendat ședința pentru o dată viitoare în care medicul nu se află într-o intervenție chirurgicală.

Dialogul halucinant dintre medicul chirurg și judecător

Judecător: Dacă nu mă înșel, văd un inculpat aflat într-o sală de operații și care pare în mijlocul unei operații. Este corect domnule Green? ”.

Scott Green, medicul chirurg: Da, domnule ”.

Judecător:   „Mă tem pentru sănătatea unui pacient dacă el e operat în timpul ședinței de judecată, fără să mai luăm în calcul și prezența aici a unui ofițer de poliție ”.

Scott Green, medicul chirurg: Mai este și un alt chirurg aici care operează împreună cu mine, așa că eu pot discuta cu dumneavoastră, iar el poate opera și fără mine”.

Judecător: Nu sunt de acord, nu cred, nu cred că este potrivit. Voi anunța o dată ulterioară, când nu operați, când nu sunteți ocupat cu îngrijirea unui pacient”.

Medicul e cercetat acum de Colegiul Medicilor.