Stiri

VIDEO! Moment socant la concertul lui Drake! Un fan pica de la balcon in fata intregii multimi

drake
Un fan a picat de la balcon in fata intregii multimi, la concertul lui Drake  [Sursa foto: Captură Video, TMZ ]
Incidentul a avut loc în a doua seară a concertului de două nopți al rapperului Drake.

Concertul lui Drake de la Tetarul Apollo, new York, a fost oprit, după ce un fan a căzut de la etajul doi în mulțimea de sub el. Incidentul care i-a speriat pe spectatori s-a petrecut la aproximativ 90 de minute în timpul concertului.

Momentul a fost filmat din mai multe unghiuri, fiind surprins de către fani. Din imagini se poate observa cum un bărbat este aplecat peste balcon, iar apoi cade peste pervaz.

Drake nu a observat fanul din prima, deoarece era întors cu spatele, până un membru al staff-ului a venit și l-a informat.

Citește și: Ce record a doborât Drake? El este printre puținii artiști care au reușit această performanță!

Cum a reacționat Drake, după ce un fan a căzut de la balcon în timpul concertului

Drake era întors cu spatele la mulțime exact în momentul în care bărbatul a căzut peste mulțime, dar câteva secunde mai târziu un membru al echipajului aleargă pe scenă pentru a îi spune lui Drake și inivtatului său

special, 21 Savage, să întrerupă spectacolul.

Ulterior, Drake pune publicului: „Trebuie să mă asigur că cineva este bine”. A fost luată o pauză, care a durat aproximativ 15 minute, în timp ce personalul locației l-a tratat pe bărbatul rănit.

drake
Momentul în care Drake a aflat de fan [Sursa foto: Captură YouTube]

Oficialii au declarat pentru TMZ că persoana care a căzut a fost un tânăr de 26 de ani, care era posibil în stare de ebrietate. Din ultimele informații, se pare că tânărul nu cooperat cu oamenii legii și a fost dus la spitalul din Harlem.

Un reprezentant al Apollo a declarat că „fanii și alți membri ai publicului au raportat că sunt în regulă. Nu au fost raportate răni majore”.

Evenimentul de două nopți a atras o mulțime de celebrități în public, printre care se numără Justin și Hailey Bieber, Kevin Durant, Odell Beckham Jr., Aaron Judge, A$AP Ferg și alții, în timp ce Drake a interpretat o combinație dintre cele mai mari hituri ale sale.

Cântărețul din Toronto i-a adus pe scenă și pe Dipset, 21 Savage, Lil Uzi Vert ca invitați speciali și a sugerat un posibil turneu cu în această vară cu 21 Savage.