Stiri mondene

VIDEO: Maluma și-a îndeplinit o mare dorință. Ce le-a transmis artistul celor care îl urmăresc: „Dacă eu am putut, puteți și voi”

Maluma și-a îndeplinit o mare dorință.
Maluma și-a îndeplinit o mare dorință. [Sursa foto: Instagram]
Maluma a dezvăluit una dintre cele mai mari dorințe ale lui. Iată despre ce este vorba și ce mesaj a avut artistul pentru fanii săi.

Maluma, pe numele lui adevărat Juan Luis Londoño Arias, este unul dintrei cei mai îndrăgiți artiști din întreaga lume, piesele lui fiind mereu în topul căutărilor pe Youtube și difuzate la posturile de radio si TV specifice. Cântărețul columbian a devenit faimos în 2011, cu piesele „Farandulera”, „Obesión” și „La Temperatura”. De-a lungul carierei sale, Maluma a muncit din greu pentru a ajunge să se bucure de un succes răsunător.

Maluma și-a îndeplinit o mare dorință
Maluma și-a îndeplinit o mare dorință[Sursa foto: Instagram]

2022 a fost un an destul de încărcat și productiv pentru Maluma, cântărețul a bifat zeci de orașe unde a avut concerte, a lansat propriul brand de parfumuri și de băutură alcoolică. Mai mult, Papi Juancho este și proprietar de fast-food. Deși duce o viață de lux și nu simte lipsa a nimic, Maluma a pornit de jos. În toate interviurile pe care le-a dat până acum, artistul a povestit fără să se ascundă cât de sărac era în copilărie.

A muncit până când numele lui a ajuns cunoscut în toată lumea. Maluma nu uită să se răsfețe nici pe el, recent, Papi Juancho le-a arătat fanilor momentul în care îi este livrată mașina visurilor lui.

Citește și: Maluma și Marc Anthony, o nouă colaborare de succes? Detaliul observat de internauți

”Mi-am cumpărat mașina visurilor mele. Muncește din greu pentru visele tale și fă-le să devină realitate.

Uitați-vă la această jucărie, dacă eu am putut, puteți și voi”,   a spus Maluma.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MALUMA (@maluma)

Maluma și-a îndeplinit cel mai mare vis din întreaga carieră

Maluma a fost știrea momentului după concertul său de la Medellin. Invitat în cadrul emisiunii online „Entrevista Exclusiva”, moderată de Enrique Santos,  Maluma  a vorbit deschis despre show-ul din orașul său natal, fiind cel mai mare vis al artistului, dar și despre cariera sa muzicală.

Maluma și-a îndeplinit cel mai mare vis din întreaga carieră
Maluma și-a îndeplinit cel mai mare vis din întreaga carieră[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Maluma a postat primul videoclip romantic alături de iubita lui. Vezi aici imaginile cu cei doi!

  „Pentru mine este cel mai mare vis din toată cariera mea, am visat la asta de când mi-am început cariera. Înainte să ajung la acest nivel, eu am jucat fotbal când eram copil. Atunci mi-am zis ori ajung unde sunt acum, ori o să joc fotbal, așa a început acest vis. Eu încă locuiesc în Medellin, aici este casa mea și locul meu. Eu sunt ce sunt datorită orașului meu. Când am început să cânt, îmi amintesc că ziceam că o să ajung la acest nivel, acesta este visul meu. Nu a fost un cadou, ci un întreg proces, a fost nevoie să treacă 10 ani ca să pot să-mi îndeplinesc acest vis. Nu am început ieri, am început să fac muzică de la 5-6 ani. Acum este realitate, după zece ani, eu sunt aici și sunt extrem de emoționat”, a spus Maluma.