Stiri mondene

VIDEO | Lidia Buble, concert online plin de emoții. S-a încurcat la piesa „Vino, du-te”

Lidia Buble - concert online
Lidia Buble - concert online [Sursa foto: Instagram]
Lidia Buble a susținut aseară un concert online. Chiar dacă fanii ei nu au fost fizic alături de ea, artista a resimțit aceleași emoții puternice.

Lidia Buble s-a reprofilat pe timp de pandemie și a decis să facă un concert online. Artista a interpretat piese din repertoriul personal, dar a cântat și piesa pe care tocmai a lansat-o în colaborare cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. 

După concert artista le-a mărturisit fanilor ei că s-a încurcat la partea pe care ar fi trebuit să o cânte Cornel și chiar s-a amuzat de versurile pe care le-a inventat pe moment doar pentru a ieși din impas. 

„Măi, Cornel, m-ai lăsat să cânt singură în seara asta piesa noastră și am făcut-o de toți banii. Am greșit toate versurile tale, le-am repetat pe ale mele. Măi, dar nu știu de unde mi-au tot venit că în momentul în care te încurci, de obicei, ai senzația să te oprești, să o iei de la început. Am inventat pe acolo,am zis: `Cu o mână mă ții cu alta mă împingii, o noapte mă ai, cu alta mă dai`.

Au fost emoții și a fost cumva diferit”
, a spus Lidia Buble pe Instagram.  

Lidia Buble, în lacrimi în timpul concertului online. Ce a emoționat-o 

Lidia Buble s-a emoționat atunci când a trebuit să cânte o piesă dedicată mamelor. Artista a mărturisit în timpul concertului că este extrem de sensibilă când vine vorba de mama sa, mai ales că nu s-au mai văzut de multă vreme. 

Lidia Buble - concert online
Lidia Buble - concert online[Sursa foto: Instagram]

„Cumva era normal să am emoții. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine în număr atât de mare. Mi-au spus băieții că a fost cel mai vândut concert online de pe platforma lor de până acum. Chiar dacă fizic nu ați fost alături de mine, v-am simțit pe fiecare în parte. De acolo și toate emoțiile alea, dar au fost emoții frumoase, mai ales la momentul `Sărut mâna mamă`. Așa cum v-am spus și în live, e o piesă pe care eu o cânt foarte rar. Cred că astăzi a fost a treia sau a patra oară de când am cântat piesa asta. Pe lângă faptul că o văd doar pe mami când cânt piesa asta, mă rog, nu ne-am văzut de foarte puțin timp”, a mai spus artista.