Stiri mondene

Cornel Ilie de la Vunk dezminte zvourile legate de relația cu Lidia Buble

Cornel Ilie
Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, admite că are o relație amoroasă, dar nu cu Lidia Buble, așa cum s-a tot speculat.

Cornel Ilie anunța la începutul toamnei că divorțează de Eliza, mama copiilor săi și scria pe Instagram că vor rămâne în continuare prieteni foarte apropiați. La câteva săptămâni distanță, artistul anunța colaborarea cu Lidia Buble și în mediul online au apărut o serie de fotografii în care cei doi apar extrem de apropiați unul față de altul. 

Cornel Ilie are o relație, dar nu cu Lidia Buble. La cine se gândește zi de zi?!

Ziarele tabloide au vuit și toată lumea a crezut că cei doi artiști au o relație amoroasă. Însă Cornel Ilie a dezvăluit în cadrul unui interviu oferit site-ului Redacția că totul a fost doar o poveste foarte bine spusă.

„Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine”

Cornel Ilie

Mai mult, solistul trupei Vunk spune că nu a fost deloc deranjat de comentariile răutăcioase care au apărut pe rețelele de socializare.

„Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”, a mai spus Cornel Ilie, potrivit aceleași surse citate.

Cornel Ilie

Întrebat dacă există în viața lui o persoană la care se gândește zi de zi, Cornel Ilie a răspuns vehement afirmativ, însă fără a da mai multe detalii despre persoana pe care nu și-o poate scoate din minte. 

„Nu renunța niciodată la cineva la care nu trece o zi fără să te gândești”, este fraza pe care el a scris-o pe Instagram și i-a făcut pe unii dintre fani să se gândească la faptul că artistul iubește din nou.