Stiri mondene

Bară la Bară | Jador, pentru prima dată într-un studio de radio. Cum s-a întâmplat asta

Jador la Radio Impuls
Jador la Radio Impuls [Sursa foto: Arhiva ]
Probabil cu toții vă întrebați cum de a ajuns Jador, un cântăreț de muzică de petrecere, într-un studio de radio. Veți afla imediat.

Totul a pornit de la o provocare în timpul emisiunii „Bară la Bară” prezentată de Mihai Hînda. Pe contul personal de Tik Tok al lui Mihai Hînda a apărut la un moment dat un comentariu chiar de la Jador care cerea o melodie ceva mai specială. Este vorba despre melodia lui Sandu Ciorbă. Momentul s-a viralizat și așa i-a venit lui Mihai ideea de a-l invita pe Jador la Radio Impuls. 

„Postez eu primul meu Tik Tok și văd acolo comentariu: Jador Official. Eu explicam cum se pune muzica la radio, la care omul, foarte caterincă: pune Sandu Ciorbă. Și de acolo s-a viralizat tot momentul”, a povestit Mihai Hînda. 

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îl atacă dur pe Jador după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor!

Jador și Mihai Hînda la Radio Impuls
Jador și Mihai Hînda la Radio Impuls [Sursa foto: Arhiva ]

Jador, pentru prima dată la radio 

„Mi-am dorit foarte mult să vin la radio pentru că mie îmi place să dau o energie bună”, a spus Jador

În prezent, Jador se află în Republica Domincană unde luptă în echipa Faimoșilor pentru titlul de „Supraviețuitor”. Artistul este unul dintre cei mai buni concurenți, fiind foarte bun pe traseu și aducând puncte importante echipei sale.

Artistul a povestit în primele ediții ale emisiunii că a venit la Survivor pentru a o uita pe fosta lui de iubită pe care o iubește enorm, dar alături de care nu mai poate avea o relație. Cu toate acestea, aseară, la proba de comunicare, Jador spera să primească un mesaj de la fosta sa iubită, spunând că ea a fost cea care i-a fost atât familie, cât și prietenă. Artistul știa că nu este posibil acest lucru, el primind un mesaj de la bunul său prieten, Bogdan Mocanu. Mesajul prietenului său a fost unul emoționant, Jador începând să plângă transmițând emoțiile sale și acasă. Acest lucru a fost confirmat de Bogdan Mocanu care a spus pe rețelele de socializare că a început și el să plângă când la văzut pe Jador la televizor.