Stiri mondene

VIDEO Emily Burghelea și fiul ei au fost externați. Cum a reacţionat Amedea când şi-a văzut frăţiorul pentru prima oară: ”Reacția ei m-a surprins chiar și pe mine”

Cum a reacţionat Amedea când şi-a văzut frăţiorul pentru prima oară
Cum a reacţionat Amedea când şi-a văzut frăţiorul pentru prima oară [Sursa foto: Facebook]
Emily Burghelea și-a adus băiețelul acasă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a împărtăşit cu fanii din mediul online momentul în care Amedea şi-a cunoscut frăţiorul mai mic.

Emily Burghelea și soțul ei radiază de fericire, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a adus pe lume un băiețel, pe care l-a așteptat cu nerăbdare. În urmă cu câteva momente, fosta asistentă TV a ajuns acasă cu fiul său, iar momentul a fost extrem de emoționant, mai ales că fiica ei a fost cea mai fericită. Fără să stea prea mult pe gânduri, micuța s-a dus să îl îmbrăţişeze şi să îl sărute.

Momentul în care a avut loc prima întâlnire dintre cei doi frați i-a uimit pe cei doi părinți.

Emoțiile au fost la cote maxime

Așa cum era de așteptat, clipa reunirii familii a fost imortalizată, iar fotografia, desprinsă parcă dintr-un tablou, a ajuns virală pe Instagram, acolo unde proaspăta mămică a ținut să îi pună și o scurtă descriere de suflet.

Conform spuselor sale, deși se aștepta ca momentul dintre cei doi frați să fie unul emoționant, Amedea a surprins-o total.

Citește și: VIDEO Emily Burghelea s-a filmat în lejerie intimă la o zi după ce a născut: "Cam așa arată corpul meu, la fix o zi după naștere!" Ce mesaj i-a lăsat soțul ei când a vazut-o

”Doamne, cât am așteptat momentul acesta! Vă zic sincer, deși mi-am făcut o mie de scenarii, deși mi-am imaginat clipa întâlnirii în fel și chip, reacția Amedeei m-a surprins chiar și pe mine! Câtă iubire poate încăpea într-o

inimioară atât de mică? Fără nici un fel de explicație, Ame a știut că bebe este frățiorul ei, s-a bucurat enorm, l-a pupat, l-a mângâiat și se vedea în ochii ei cât de fericită este! A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea… Legătura dintre frați nu se compară cu nimic pe lumea, iar acum am putut să văd asta cu ochii mei! Avalanșă de iubire, de sentimente și de emoții! Ceva mai frumos nu există! Familia noastră s-a reunit iar acum este completă! Să înceapă aventura!” , a scris Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a născut pe cale naturală

Bebelușul a primit deja nota 10 la sarcină, cântărește 3,7 kilograme și este perfect sănătos. Tot nota 10 merită și părinții lui, Emily și Andrei. Andrei a intrat în sala de nașteri alături de partenera lui și a ținut-o de mână pe tot procesul nașterii. Imediat după ce a născut, Emily le-a transmis fanilor că se simte foarte bine și că, în curând, le va povesti mai multe.

Emily Burghelea și-a adus băiețelul acasă
Emily Burghelea și-a adus băiețelul acasă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Emily Burghelea, cerută de soție, în direct!

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”,  a scris Emily Burghelea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)