Stiri mondene

Emily Burghelea a născut! Prima fotografie cu tânăra mămică și fetița ei

Emily Burghelea a născut!
Emily Burghelea a născut! [Sursa foto: Instagram]
Emily Burghelea şi-a anunțat fanii de pe Instagram că a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, după un travaliu de 24 de ore.

Emily Burghelea, fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil!”, și-a anunțat fanii din online că a devenit mămică pentru prima dată. Tânăra de 22 de ani a avut parte de un travaliu de 24 de ore, însă este bucuroasă să anunțe că atât ea cât și fetița ei sunt foarte bine acum. Emily a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă de 3200g. 

Prima imagine cu fetița lui Emily Burghelea

Cum Emily Burghelea este foarte activă în mediul online și își ține la curent fanii cu absolut toată activitatea sa, nu putea să sară peste acest eveniment foarte important. Emily a împărtășit cu fanii din online prima imagine cu ea și fetița sa, direct de pe patul de spital. 

Emily Burghelea a născut!
Emily Burghelea a născut![Sursa foto: Instagram]

„24h a durat travaliul insa am reusit sa duc la bun sfarsit misiunea.

🙏🏼 La 22.40 am nascut pe cale naturala o fetita perfect sanatoasa de 3200g de care m-am indragostit instantaneu. 💖 A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. 🥺🥰👼🏼 A fost extrem de intens, dar nu m-am dat batuta. Am tinut-o in brate imediat dupa expulzie si m-am pierdut in ochii ei mari si frumosi! 💖Ceva mai frumos de atat nu exista pe pamant. 🦋 Ne uitam una la alta cu atata pasiune! A fost atat de puternica! 🙌🏻 A rezistat travaliului greu, s-a luptat si a castigat! 💞 Este minunata! Sa stiti ca doamna dr.
a spus ca seamana cu Andrei”
, a scris Emily Burghelea pe Instagram.