Stiri

VIDEO: Concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat: “Toate mâinile sus. Foarte bine”. Imaginile au devenit virale

Concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat
Concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat [Sursa foto: Captură video]
O cântăreața a devenit virală în mediul online după ce le-a cerut spectatorilor invizibili să ridice mâinile sus.

Concertul de la târgul de Crăciun din Calafat nu a avut parte de spectatori, dar în spaţiul virtual bate cu siguranţă recorduri în acest sfârşit de an. În timpul show-ului, o artistă se poate auzi în timp ce îi îndeamnă pe oameni să ridice mâinile în aer şi să facă atmosferă. În imagini se poate observa cum nimeni nu se află la Târgul de Crăciun din Calafat, cu atât mai puţin în zona scenei pe care tânăra artistă performa. 

 „Toată lumea mâinile sus! Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!”, spune artista.

Reacțiile amuzante de pe rețelele sociale nu au intarziat să apară: „O  dedicație pentru prietenii imaginari”

Imaginile au fost publicate pe Facebook de către Ziarul Calafat.

Se poate observa cum, la un moment dat, câțiva tineri își fac apariția în fața scenei, iar tânăra încearcă să interacționeze cu aceștia, dar, din păcate, nu a reușit și au plecat. Clipul a devenit viral pe Internet, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Citește și: Concerte la Târgul de Crăciun din București! Artiștii care vor urca pe scenă și programul pe zile

„Vreau și eu o dedicație pentru prietenii imaginari din public, dacă se poate! ”Mai multe instalații am eu acasă”, „Erau după scenă probabil„ ”Nu e chiar așa rău să ai prieteni imaginiari, măcar ei te susțin și te aplaudă”, ”Pot sa vin să cânt și eu? Oricum nu mă aude nimeni”, „Eu când eram mică și făceam spectacole la bloc”, Mergeam și eu dacă nu era așa aglomert”, sunt câteva din reacțiile internauților.

 Târgul de Crăciun din Calafat
Târgul de Crăciun din Calafat[Sursa foto: Municipiul Calafat]

De altfel, afișul evenimentului, din data de 10 decembrie, anunța momente frumoase și de neuitat: colindători, concursuri, chiar şi atelierul lui Moş Crăciun, dar şi un concert la care prestau „Rozele Calafatului”, Kristine și trupa Etnic. Însă, imaginile postate pe reţelele sociale arată faptul că oamenii nu prea au fost interesaţi de concert, poate și din cauza vremii nefavorabile.

Primarul din Calafat, primele declarații despre concertul imaginar

În cadrul unei emisiuni, Dorel Mitulețu, primarul din Calafat, a declarat că la Târgul de Crăciun au venit multe persoane, dar, până să cânte artista, majoritatea au plecat din cauza ploii. De asemenea, edilul a ținut să o laude pe tânără pentru că și-a făcut datoria până la final.

„În primul rând, vreau să cer scuze tuturor cetățenilor Calafatului că n-am reușit să opresc ploaia în ziua respectivă. În al doilea rând, erau oameni pe la colțuri care stăteau adăpostiți de ploaie.Dacă transformăm un Târg de Crăciun dedicat copiilor în evenimente dintr-acestea de wow, înseamnă că religia nu mai e lângă noi și toți am devenit atei.Evenimentul a început în jur de 18.00 cu amsamblul de dansuri populare al Calafatului, cu părinți, copii, undeva la 100 – 150 de persoane. Încet-încet, datorită vremii și serii, au început să… când a venit fata, undeva pe la 20.00 și ceva, erau foarte puțini și s-au retras pe lateral. Dacă vă uitați în imagini, se văd în dreapta.  E de lăudat faptul că (fata) nu s-a oprit când a văzut că mai sunt câțiva oameni. Acest eveniment dedicat copiilor merită tratat cu asemenea atenție? Tendențios?Ca să zic și de cine a filmat… E o persoană din Calafat, ca să nu dăm politicii… Nici nu vreau să-i pronunț numele, că l-aș ridica în grad. Suntem în decembrie, luna sărbătorilor, lumea zice să fim mai buni, Biblia zice să fim mai umili. Când fata a terminat, nu au fost mai mulți de, să zic așa, 10 – 11 persoane. E adevărat că la ora aceea și pe ploaie nu au mai rămas oameni, dar fata și-a făcut datoria pentru banii pe care i-a primit. (…) Noi doar am verificat dacă organizatorul își face treaba sau nu”, a declarat Dorel Mitulețu.