Stiri mondene

JO, detalii despre starea de sănătate. Ce a pățit cântăreața după ce a susținut un concert: „Mi s-a făcut super rău”

JO, detalii despre starea de sănătate
JO, detalii despre starea de sănătate [Sursa foto: Instagram]
JO a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă,. Ce i s-a întâmplat artistei după ce a urcat pe scenă?

JO se confruntă cu neplăceri de mai bine de o săptămână. Cântăreața are o viroză severă pe care inițial a crezut că o poate trata fără antibiotic. După ce a anulat un concert pe care-l avea programat la Codlea, JO și-a reluat o parte din evenimente. Artista a urcat pe scenă, însă la ultima piesă a simțit cum febra pune din nou stăpânire pe ea. Problemele de sănătate îi dă în continuare dureri de cap. 

JO, detalii despre starea de sănătate
JO[Sursa foto: Instagram]

„Voiam să vă zic ce experiență am trăit astăzi și ce mi-am dat seama. Eu de o săptămână sunt la pat, astăzi am crezut că mă simt un pic mai bine cumva pentru că mi-am și alimentat asta în cap, știam că am concert astăzi și că trebuie să fiu bine.(...) La ultima piesă mi s-a făcut super rău, am simțit cum fac febră iarăși și am tras concluzia că, pur și simplu, corpul nostru știe atunci când ai nevoie de el, cât ai nevoie de el, știe să își dozeze energia în așa fel încât să

îți termini treaba și atât”,
a mărturisit JO pe InstaStory.

Citește și: Jo face mărturisiri despre despărțirea de Juno. Și-a refăcut artista viața după 5 ani alături de cântăreț?

JO speră că se va simți mai bine în perioada următoare pentru că fanii abia așteaptă să o vadă la concertele pe care le are planificate.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de JOY 🌻 (@jo.ioanaa)

A fost nevoită să anuleze un alt concert

Tot din cauza acestor probleme, JO  a trebuit să anuleze un alt concert. Cântăreața a mai mărturisit că a reușit în schimb, să-și adune forțele pentru a face față filmărilor din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

JO, detalii despre starea de sănătate
JO[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum ar reacționa Jo dacă l-ar vedea pe Juno cu altă femeie. Artista a fost cât se poate de sinceră: „S-a și încheiat foarte recent”

„Eu acum o săptămână, când am căzut, a fost fix după finala «Te cunosc de undeva». M-a ajutat cumva corpul, chiar dacă știu că și în finală am stat la perfuzii ca să îmi revin, să pot să mă pun pe picioare. Aveam energie cât să duc finala la bun sfârșit și am dus-o, dar în schimb, a doua zi după finală gata, am fost la pat și am fost rău, de asta a și trebuit să anulez un concert. Acum credeam că m-am făcut bine (…) Simt că am nevoie să dorm” a mai mărturisit JO.

Citește continuarea aici.