Stiri

Veste tristă pentru fanii Fly Project! Dan Deneș s-a retras din trupă: „Am luat-o pe drumuri diferite”

Veste tristă pentru fanii Fly Project! Dan Deneș s-a retras din trupă
Dan Deneș s-a retras din trupă
Dan Deneș nu mai face parte din trupa „Fly Project”. Anunțul a fost făcut de fostul său coleg, Tudor Ionescu.

După 16 ani de la înființarea trupei „Fly Project”, Dan Deneș s-a retras. Anunțul a fost făcut de fostul său coleg, Tudor Ionescu. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Tudor Ionescu a anunțat că Dan Deneș nu mai face parte din formație. 

„E simplu. Dan... de fapt, am luat-o pe drumuri diferite, pe cărări diferite, după atâția ani. Se întâmplă, ca în căsătorie, ca în căsnicie, dar Fly Project merge mai departe cu piesă nouă.

Sunt în industria muzicală de vreo 16 ani, din 2005”, a spus Tudor Ionescu

Veste tristă pentru fanii Fly Project! Dan Deneș s-a retras din trupă
Dan Deneș s-a retras din trupă

Trupa „Fly Project” merge mai departe

Deși Dan Deneș a decis să părăsească trupa, Tudor Ionescu a susținut că istoria Fly Project nu se va opri aici. Proiectul continuă chiar cu o nouă piesă care are toate șansele să devină HIT.

„Am numărat piesele pe care le am. Toată lumea le-a transformat în HIT-uri. Sunt cel puțin unul pe an. Anul trecut am lucrat mult mai mult, că am avut timp să stăm mult mai mult în studio și am făcut foarte multe piese pentru Fly Project, dar și pentru alți artiști”, a mai adăugat Tudor Ionescu.

Fly Project  a debutat pe piața muzicală în 2005, cu piesa „Raisa”, care a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România. 

Tudor Ionesc a lansat o piesă nouă
Tudor Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Tudor Ionescu a lansat o piesă nouă

Tudor Ionescu a lansat o piesă nouă intitulată „Millerba”, pe care o vom putea vedea în topuri toată vara aceasta. Producția este produsă de echipa NGM și completează perfect ideea piesei, cu un scenariu original și creativ.

„Nu pot să schimb lumea, însă pot să o fac să danseze și să se bucure prin muzica mea. Fly Project este despre emoție și bucuria de a petrece, plăcerea de a dansa alături de prieteni și dorința de a construi amintiri. <<Millerba>> este piesa cu care începe playlistul tău și pe care atunci când o auzi la radio, dai volumul mai tare. <<Millerba>> este bucuria de a petrece, exprimată într-o limbă universală" , a declarat Tudor Ionescu despre noua piesă