Stiri mondene

Veste tristă pentru fanii 5Gang! Selly a anunțat că membrii trupei se despart

Veste tristă pentru fanii 5Gang! Selly a anunțat că membrii trupei se despart
Selly, liderul trupei 5 Gang a anunțat în mod oficial că trupa nu va mai exista. Care este motivul?!

În ultimul timp au circulat mai multe zvonuri conform cărora proiectul 5 Gang va ajunge la final și iată ca a venit și vestea de care se temeau fanii trupei.

Cei patru membri ai trupei au făcut un vlog prin care au explicat că au decis de comun acord ca anul acesta să încheie acest proiect care a devenit viral în mediul online. Cu toate că această trupă le-a adus foarte multă faimă, piesele lor fiind mai mereu în trending, Selly a explicat că în aceste momente au proiecte individuale importante care ar necesita o disponibilitate mai mare din punctde vedere al timpului.

Veste tristă pentru fanii 5Gang! Selly a anunțat că membrii trupei se despart

„Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie. Recunosc că momentul acesta a venit mai repede decât mă așteptam chiar și eu. Am luat împreună această decizie și cred că este decizia corectă. De ce am luat acestă decizie? Gândiți-vă că noi ne-am apucat de acest proiect acum 4 ani, Gami avea 14 ani, eu aveam 16 ani, eram foarte tineri cu toții. De aproape patru ani am muncit împreună și am doborât niște recorduri. Între timp am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri. Considerăm că am făcut tot ce se putea face cu proiectul ăsta și chiar nu vrem să forțăm treaba asta. Am făcut-o atâta timp cât ne-am regăsit și a venit natural ”, a spus Selly în vlog.

„Între timp poate o să mai scoatem una, două piese, nu știm sigur, dar cu siguranță vom scoate filmul și cam atât. Nu vrem să facem ceva artificial doar de dragul banilor și al profitului. Nu ne mai regăsim atât de mult în genul ăsta de piese. Mădălin vrea și el să facă muzică serioasă. Eu personal ni mă mai regăsesc să cânt despre câți bani am eu și cât de tare sunt. Ionic, mă regăseam să fac treaba asta când nu aveam bani, mi se părea cool. În piesele noastre vorba de foarte mult material și de foarte mulyte opri am fost acuzați că trnasmitem un mesaj greșit prin asta. Mesajul ăsta se regăsește în toată muzica care e în trending acum, dar lumea ne-a acuzat pe noi. Și vreau să înțelegeți că toți banii pe care îi avem, sunt pentru că i-am făcut prin muncă. Toți din camera asta muncim încă de când eram foarte foarte mici și nu am avut bani de la părinți așa cum au spus unii”, a mai spus Selly.