Stiri mondene

Prima reacție a lui Selly după petrecerea de ziua lui: „S-au terminat toate problemele țării și...”

Prima reacție a lui Selly după petrecerea de ziua lui
Selly a făcut un vlog după ce în meiul online a aexplodat informația conform căreia ar fi luat amendă pentru că a dat o petrecere în pandemie.

Selly a împlinit 20 de ani weekend-ul trecut și a decis să facă o petrecere la o vilă privată pe care a închiriat-o, numai că după distracția pe cinste s-a trezit și cu un mare scandal pe cap. Vloggerul a ajuns subiectul principal de discuție în presă după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe de la petrecerea lui, mai apoi aflându-se că a fost amendat cu suma de 15.000 de lei. Însă nu asta era problema prinicipală a internauților, motiv pentru  care Selly a luat foc. Cei mai mulți dintre ei l-au condamnat pe Selly pentru faptul că i-a avut invitați la ziua lui pe doi maneliști consacrați din industrie. 

Prima reacție a lui Selly după petrecerea de ziua lui

Astfel, Selly a făcut un vlog în care și-a spus părerea despre toată această situație care s-a iscat, după cum declară el, din nimic. Vloggerul a relatat faptul că în casa în care a fost petrecerea, în vila de la Snagov nu au fost niciodată mai mult de 20 de oameni și plus de asta, nu a știut că Tzanca Uraganu va veni să-i cânte cu toată formația lui. În plus, Selly a mai declarat că el a aflat că a luat amendă din presă pentru că niciun organ al legii nu s-a prezentat la vila din Snagov, acolo unde a avut loc petrecerea. 

„Vă zic sincer, a trecut foarte mult timp de când nu m-am mai văzut cu prietenii mei, să mai stăm și noi la o vorbă să mai povestim. Și bineînțeles că din toată treaba asta am ieșit scandal național. Văd că s-au terminat toate problemele țării și toată România fierbe că m-am văzut eu cu prietenii de ziua mea. Eu practic sunt acuzat de două chestii: o dată că am făcut treaba asta în pandemie și a doua că i-am adus pe Tzancă și pe Biju să-mi cânte. Și acum e amuzant că oamenii sunt mult mai supărați pe a doua chestie decât pe prima. Nu știu dacă ați aflat treaba asta, dar toți românii, la petreceri, ascultă numai Mozzart și Beethoven”, a spus Selly pe vlog. 

Prima reacție a lui Selly după petrecerea de ziua lui

Tânărul a mai vorbit în vlogoul său despre ipocrizia de care dau dovadă unii oameni atunci când îl acuză că s-au ascultat manele la ziua lui, în condițiile în care trending-ul românesc doar de acest stil muzical e plin. 

Selly spune că nu este supărat pe poliție pentru amenda primită 

Vloggerul nu s-a supărat pe oamenii legii pentru că a primit o amendă din partea lor pentru că ei doar aplică legea și au fost nevoiți să își facă treaba. 

„Oamenii au aplicat legea, dar legea e complet idioată. În club e voie, dar într-o casă imensă, cu o curte imensă nu e voie. (…) Noi am fost cazați într-o vilă mare, cu o curte imensă și nu eram mai mult de 20 de oameni. Nu am știut că Țancă va veni cu toată formația lui. Am luat toate lucrurile în serios și ne-am testat. Nu suntem antimască, nu suntem antipandemie… Nu am deranjat pe nimeni”, spune Selly.