Stiri

Vedete născute în zodia Capricorn

Vedete născute în zodia Capricorn
Vedete născute în zodia Capricorn
Vedeta acestei perioade este zodia capricorn. Zodia Capricorn este zodia maximei responsabilități, a autorității și eficienței. Riscul și aventura intră rareori în calculele sale. Iata ce staruri s-au nascut sub acest semn astral.

Vedete născute în zodia Capricorn

Zodia Capricorn este cea mai stabilă și consecventă dintre toate. Este o zodie apreciată pentru seriozitate și pentru numeroasele ei calități, dar nu este deloc una dintre cele mai norocoase.

Kirstie Alley (12 ianuarie 1955) este o altă actriţă foarte îndrăgită. De-a lungul carierei sale, Kirstie a câştigat mai multe premii Emmy pentru" cea mai bună actriţă într-un rol principal.".

Vanessa Paradis (22 decembrie 1972) este cântăreaţă, actriţă şi fotomodel francez. Însă cel mai bine este recunoscută drept fosta soţie a lui Johnny Depp. Cei doi s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani, din care au rezultat doi copii.

Kate Bosworth (2 ianuarie 1983) este una dintre actriţele tinere care promit foarte mult. A devenit cunoscută prin rolul din pelicula "Blue Crush", din 2002. Are o relaţie încă din 2001 cu producătorul Michael Polish, cu care s-a şi căsătorit în luna august 2013.

Diane Keaton (5 ianuarie 1946) este una dintre cele mai iubite actriţe de la Hollywood. Întreaga ei carieră cinematografică se întinde pe mai bine de 40 de ani, timp în care a câştigat numeroase premii pentru cea mai bună actriţă.

Vedete născute în zodia Capricorn
Vedete născute în zodia Capricorn

Bradley Cooper( 5 ianuarie 1975) este unul dintre actorii cei mai activi de la Hollywood la acest moment. Din anul 2006, acesta este căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito.

Vedete născute în zodia Capricorn
Vedete născute în zodia Capricorn

Orlando Bloom( 13 ianuarie 1977) este jovial, premiat în domeniul cinematografiei şi a avut o căsătorie cu una dintre cele mai frumoase femeie, Miranda Kerr.

Şi actori precum: Rowan Atkinson, Nicolas Cage, Kevin Costner, Jude Law, Mel Gibson, Cary Grant sunt născuţi în zodia capricorn.

Vedete născute în zodia Capricorn
Vedete născute în zodia Capricorn

Personalitatea nativilor din zodia Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt foarte calculați și exigenți cu ei și cu cei din jur. Dacă le meriți încrederea, vei vedea partea lor emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu. Tipic pentru zodia Capricorn:

- exigență față de sine și față de ceilalți;
- disciplină de viață strictă;
- onestitate, corectitudine;
- simț al umorului limitat;
- realism, gândire logică;
- pragmatism;
- autoritate.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, prea săraci pentru Crăciun

Nativul în Zodia Capricorn

Este liderul ideal, pentru cei care nu vin la muncă pentru a se distra. Fiind foarte lucid și stăpân pe sine, este un medic, chiar un chirurg bun. În general, i se recomandă profesiile în care accentul cade pe gândire, pe concentrare și mai puțin pe creativitate de tip artistic. Dacă, totuși, alege muzica, locul lui este la pupitrul dirijoral. Este, de asemenea, recomandat pentru cariera militară în care toate șansele de avansare până la cele mai înalte grade. Nu este omul cu care să faci glume îndrăznețe sau farse de 1 aprilie, mai ales dacă ți-e superior. Nu este răzbunător dar nu le gustă.

Citeste si: Maluma revine în România în 2022! Artistul va susține un concert la Romexpo

Femeia din zodia Capricorn

Este, oarecum, privilegiată pe piața muncii într-o lume a bărbaților. Într-un fel doar de ea știut, reușește să câștige respectul bărbaților și îi poate conduce în muncă. Poate datorită felului său nonemoțional de a aborda orice problemă. Are o mare disponibilitate pentru studiu permanent, deci nu va fi niciodată lăsată în urmă de progresele tehnicii și ale științei. Orice profesie potrivită pentru un bărbat este potrivită și pentru ea.