Stiri

Dimineața Nebună. Situație uluitoare la un spital din București! O persoană le-a cerut medicilor să-i scoată vaccinul din corp. Audio

Situație uluitoare la un spital din București! O persoană le-a cerut medicilor să-i scoată vaccinul din corp
Situație uluitoare la un spital din București! O persoană le-a cerut medicilor să-i scoată vaccinul din corp [Sursa foto: PixaBay]
O persoană s-a dus la camera de gardă a spitalului Sfântul Pantelimon din București și le-a spus medicilor că vrea să-i fie scos vaccinul din corp.

Situație uluitoare la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Purtătorul de cuvânt al spitalului a povestit că o persoană tânără a venit la spital și a cerut să-i fie scos vaccinul împotriva COVID-19 din corp. Persoana era convinsă că odată cu vaccinul i-a fost introdus și un cip în corp.

Persoana fusese convinsă de familie să se vaccineze, dar între timp s-a răzgândit.

„Noi am fost cei care au tras lozul câștigător în această situație.

Este vorba despre o persoană tânără, de la care ar trebui să avem anumite pretenții legate de o cultură, de un grad de civilizație şi educaţie. A venit la camera de gardă afirmând că a fost convinsă de familie să se vaccineze, dar nu mai dorește vaccinul și că vrea să-i fie scos din corp. Dacă a ajuns la concluzia că acest vaccin este, de fapt, un cip și că este un lucru fizic ce poate fi scos pur și simplu, degeaba ne-am străduit să-i explicăm. Aparent a înțeles situația, dar cred că nu a plecat foarte convinsă”, a povestit purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon la România Tv, potrivit Ziare.com.