Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Trupa Vama a lansat piesa „Îmi pare rău”

Vama a lansat piesa „Îmi pare rău”
Vama a lansat piesa „Îmi pare rău” [Sursa foto: Captură YouTube]
Membrii formației au revenit în atenția fanilor cu un nou single, intitulat „Îmi pare rău”. Ascultă piesa aici!

Piesa „Îmi pare rău" este compusă de formație și produsă de Matt Lawrence și Eddie Birco. Singurul vers al piesei a fost scris de Tudor Chirilă, tot el având ideea scenariului pentru clipul regizat și montat de Iustin Șurpănelu. Petre Moraru și Nelu Serghei sunt persoanele interpretate în videoclip, iar Anghel Filip Marinescu și Ilie Bratianu interpretează rolul copiilor. Tudor Chirilă a vorbit despre cum i-a venit ideea videoclipului, care de altfel trebuia lansat de acum doi ani.

Vama a lansat piesa „Îmi pare rău”
Vama a lansat piesa „Îmi pare rău”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Este cântecul care a rămas suspendat când a venit pandemia. Cred că e unul dintre puținele, dacă nu chiar singurul, cel puțin din ultimii ani, cu un singur vers.(...) Mulțumim Iustin Șerpănelu și întreaga echipă care ne-a ajutat să facem un super videoclip. Noi așa considerăm, că și clipul și piesa de-abia s-au întâlnit împreună să facă un pachet. Adică ele nu mai pot una fără alta.

(...) Nu ne așteptăm ca clipul să fie considerat comercial, dar mizăm pe forța voastră de a distribui muzica noastră, care acum există și pe rețelele de streaming”
, a detaliat Tudor Chirilă.

Videoclip: Vama- Îmi pare rău