Stiri

Valeria Shashenok, o fotografă din Ucraina, le arată fanilor ei care este viața ei în buncăr: „În fiecare zi trăiesc cu speranța că mâine războiul se va termina”

Valeria Shashenok, o fotografă din Ucraina, le arată fanilor ei care este viața ei în buncăr: „În fiecare zi trăiesc cu speranța că mâine războiul se va termina”
Valeria Shashenok, o fotografă din Ucraina, le arată fanilor ei care este viața ei în buncăr: „În fiecare zi trăiesc cu speranța că mâine războiul se va termina” [Sursa foto: Tik Tok]
Valeria Shashenok își trăiește viața în buncăr și își tine fanii la curent cu toate activiățile sale zilnice. Face mii de vizualizări pe Tik Tok

Valeria Shashenok, o fotografă din Ucraina, face milioane de vizualizări pe Tik Tok prin videoclipuril pe care le postează zilnic. Fotografa le arată internauților cum își trăiește ea viața, în buncăr, în timpul războiului. 

Citeste si: O familie din Ucraina care a încercat să intre în România cu 1,6 milioane de dolari a rămas fără bani la vamă

O tânără din Ucraina le arată internauților cum arată viața ei în timpul războiului

Viața ei s-a schimbat complet de la începerea războiului, dar cu toate acestea, încearcă să facă artă din ce poate. Fotografa trăiește alături de familia sa într-un buncăr din orașul Ceringău și le arată internauților cum se desfășoară anumite activități acolo. În plus, din când în când, iese din ascunzătoare să vadă cum mai arată orașul ei natal.

 

@valerisssh Living my best life 🥰🥰🥰 Thanks Russia! #ukraine #stopwar #russiastop ♬ Che La Luna- Louis Prima

Clipurile pe care le-a realizat de la izbucnirea războiului au devenit virale pe platforma socială.

Tânăra le-a arătat fanilor cum se ocupă de igiena personală în buncăr, dar și cum gătește alături de mama sa pe podea.

Din când în când, tânăra mai iese în oraș cu gândul că s-a mai schimbat ceva, însă este dezamăgită să vadă în jurul ei numai dărâmături rezultate în urma bombardamentelor.

„Astăzi Putin a distrus una dintre clădirile vechi din orașul meu. A fost un cinematograf care a supraviețuit celui de-al Doilea Război Mondial”. Apoi arată ferestre mari în apropiere, sticla spartă pe pământ. „Ferestrele au zburat din cauza impactului și în casele vecine”, spune Valeria, potrivit CNN .  

@valerisssh I spent my childhood here, thanks Russia 😔🇺🇦 #stopwar ♬ ylang ylang- solartunne

Tânăra și familia ei ezită să plece din Ucraina din cauza faptului că, deși s-au format coridoare umanitare pentru refugiați, armata rusă a bombardat inclusiv refugiații. 

@valerisssh I’m in love of my life! 🥰🥰🥰 #ukraine #stopwar ♬ Monkeys Spinning Monkeys- Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

„În fiecare zi trăiesc cu speranța că mâine războiul se va termina, dar totul se înrăutățește. Poate pot să vin în Statele Unite să lucrez ca un jurnalist TikTok. Oamenii trebuie să prețuiască libertatea. Este cel mai important lucru pe care îl avem”, a mai spus Valeria pentru CNN.
Valeria Shashenok a mai povestit că în comentariile postărilor sale a văzut și ruși care i-au scris că o susțin și sunt alături de ea. 

„Mulți ruși îmi scriu că sunt alături de mine. În Rusia, există o mulțime de știri false. Și majoritatea oamenilor nu cred că în țara mea este război… Misiunea mea este să arăt lumii întregi că se întâmplă acum și că poți vedea războiul pe TikTok”, a mai povestit Valeria.