Stiri mondene

Valeria Lungu, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil!, primele declarații despre despărțirea de iubit: „Am primit o notificare de la avocatul lui”

Valeria Lungu, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil!, primele declarații despre despărțirea de iubit: „Am primit o notificare de la avocatul lui”
Valeria Lungu, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil!, primele declarații despre despărțirea de iubit: „Am primit o notificare de la avocatul lui” [Sursa foto: Captură YouTube]
Valeria Lungu a trăit o poveste de dragoste cu un renumit medic stomatolog, însă povestea celor doi a ajuns la final de câteva luni.

Valeria Lungu este o femeie singură din nou! Fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil!” și-a anunțat fanii din mediul online că nu mai formează un cuplu cu medicul stomatolog. Astfel, după ce și-a încărcat bateriile și și-a revenit cât de cât după dezmăgirea suferită, Valeria a făcut un vlog în care a povestit prin ce a trecut de-a lungul relației. Influencerița a încercat să povestească totul cu obiectivitate pentru că a primit de la fostul ei iubit o notificare de la avocat prin care nu mai are voie să pronunțe numele său în mod public. 

„Eu nu am voie să pronunț numele acestei persoane, persoană cu care am fost într-o relație, din anumite motive și anume că am primit o notificare de la avocatul lui. Am fost atât de mult jignită, insultată și așa mai departe… Am mers și eu la avocat, am făcut și eu o notificare drăguță. Am și eu dreptul de a spune ce mi s-a întâmplat. Știți că acum două luni vă spuneam că aveam o depresie. Depresia a venit datorită unor gesturi micuțe din partea lui și m-au făcut pe mine să nu mai zâmbesc, să nu mai funcționez, să nu mai fiu om, pentru că probabil ați văzut că am fost foarte diferită la un moment dat. Am încercat foarte mult să trec peste pentru că frustrările și lacrimile pe care le aveam când mă uitam în oglindă, mă afectau foarte mult. Ceea ce vreau eu să transmit acum este că trebuie să aveți foarte mare grijă de voi și de persoanele cu care vreți să vă asociați sau cu care vreți să stați într-o casă pentru că cu ajutorul lor, ori creșteți, ori vă duceți în jos. Viața mea nu mai avea culoare”, a spus Valeria Lungu.  

Valeria Lungu, declarații sincere despre fosta relație: „Nu merită nimeni în viața asta să treacă prin ce am trecut eu” 

În continuare, Valeria Lungu a povestit în vlog-ul său cum era insultată de iubit și cum fusese transformată într-o femeie de casă, dar chiar și așa nu era apreciată pentru ceea ce făcea. 

Valeria Lungu, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil!, primele declarații despre despărțirea de iubit: „Am primit o notificare de la avocatul lui”
Valeria Lungu, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil!, primele declarații despre despărțirea de iubit: „Am primit o notificare de la avocatul lui”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Noi ne-am cunoscut anul trecut în vară, cu câteva zile înainte de a pleca în Grecia. Eu am crezut că sunt într-o poveste, dar nu s-a întâmplat chiar așa din păcate. După ce am oficializat relația noastră, zilnic îmi amăgeam sufletul și spuneam că așa trebuie să fie și pentru că mama m-a învățat de mică că fata trebuie să fie femeia în casă, în fiecare zi, pe lângă că lucram foarte mult și aduceam bani în casă, făceam mâncare, făceam curat și la sfârșitul zilei auzeam doar: dar tu ai făcut mâncare, nu ai făcut nimic, ce e asta?! stai toată ziua în casă și nu faci nimic. Și îi spuneam, ba da, fac, eu stau în casă, fac și mâncare, fac curat și aduc și bani, în condițiile în care tu mergi la muncă și nu aduci bani. Îmi spunea că sunt o incultă, o jegoasă, că nu am cultură generală și că nu fac nimic. Încercam să trec peste, mă gândeam că poate nu știu eu cum funcționează o relație pentru că am mai avut relații în viața mea, dar nu mi s-a întâmplat. Mă gândeam la un moment dat că merit toate lucrurile astea și că trebuie să învăț o lecție, dar nu trebuie să mi se întâmple. Nu merită nimeni în viața asta să treacă prin ce am trecut eu. Toți merităm să fim susținuți. Au mai fost și foarte multe lucruri care m-au debusolat foarte mult”, a mai spus Valeria Lungu.