Stiri mondene

Valeria Lungu, fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil!”, iubește din nou

Valeria Lungu și iubitul ei
Valeria Lungu, una dintre cele mai apreciate concurente de la „Bravo, ai Stil!”, iubește din nou și are planuri mari alături de iubit.

După o relație de mai bine de doi ani, Valeria a pus punct relației sale în vara acestui an. La scurt timp după, se pare că soarele a răsărit din nou pe strada ei și și-a găsit deja marea dragoste. Valeria, fosta prezentatoare a matinalului de la Radio Impuls, este într-o relație cu Andrei, un tânăr care este medic stomatolog de profesie. Relația lor pare a fi una seriosă și deja s-au mutat împreună. Invitați în cadrul unei emisiuni tv, cei doi au vorbit despre relația lor și despre cum s-au cunoscut. 

„Valeria a venit cu o prietenă de-ale ei la clinica la care lucrez eu. Și vorbeam cu prietena ei, discutam despre fațete, avantaje, dezavantaje, durată etc, la care Valeria de pe scanul din spate tot comenta”, a început iubitul Valeriei să povestească despre prima întâlnire cu ea. 

Valeria Lungu și iubitul ei

Iubitul Valeriei a recunoscut că în primă fază a fost enervat de comentariile Valeriei de pe margine, însă a decis să fie mai atent la ea și a observat și lucruri mai plăcute. Astfel că, după mai multe tatonări au început să se înțeleagă din ce în ce mai bine. O regulă de aur în cuplul lor este aceea că nu vorbesc despre fostele lor relații și despre trecut. Sunt interesați doar de prezent și de viitor. 

„Noi nu vorbim despre fostele relații. Este un lucru pe care noi vrem să-l ținem pentru noi. Nu mă interesează trecutul pentru că oamenii se schimbă și nu înseamnă că dacă a fost cu cineva ăntr-un fel o să fie și cu mine la fel”, a spus Valeria în cadrul emisiunii în care au fost invitați. 

Alex, iubitul Valeriei Lungu: Am fost instruit să cred că iubita mea este influencer 

Într-un vlog pe care Valeria l-a filmat alături de iubitul ei, Alex a spus mai în glumă mai în serios că el nu știe ce meserie are iubita lui. 

„Am fost instruit să cred că iubita mea este influencer”, a spus Alex. 

În vlogul pe care cei doi l-au făcut au fost nevoiți să răspundă la diverse întrebări pe care ei le-au formulat, apoi le-au tras la sorți. 

„Când crezi că veți face primul copil?”, a fost una dintre întrebări la care Valeria a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Când o da Domnul”

„Deci tu când ai pus întrebarea asta ai avut în cap?”, a răspuns la rândul lui și Alex. 

O altă întrebare la care Valeria a fost nevoită să răspundă a fost „Ce te enervează cel mai tare la partenerul tău?”

„Ce mă enervează cel mai mult la tine este că stai non stop pe telefon, tabletă și televizor”

„Mă simt ca la psiholog, nu știu ce să zic. Terapia relației”, a spus Alex ironic.