Stiri mondene

Valentin Sanfira, veste uriașă la două luni după accidentul suferit în Italia

Valentin Sanfira
Valentin Sanfira, după accident [Sursa foto: Instagram Valentin Sanfira]
Valentin Sanfira a făcut un mare anunț la două luni după accidentul suferit în Italia. Iată despre ce este vorba!

În urmă cu două luni, Valentin Sanfira a suferit un accident de skijet în Italia, în timp ce era plecat în vacanță alături de soția lui, Codruța Filip, după incident interpretul de muzică populară a fost rănit și operat de urgență la picior, artistul și-a anulat atunci toate evenimentele programate.

Valentin Sanfira a trecut prin momente dificile după accident

După accident, artistul de muzică populară a fost rănit și transportat la un spital din Italia, unde a suferit o intervenție chirugicală la picior și a stat o perioadă în scaun cu rotile, după mai multe ședințe de fizioterapie

a început să meargă în cârje și treptat să-și revină. Toată această perioadă grea i-a fost alături soția, Codruța Filip, care nu s-a dezlipit de el.  ”Ea este eroina mea, ea este cea care îmi dă putere și mi-a demonstrat în fiecare zi că iubirea vindecă orice rană. A stat 8 nopți pe holurile spitalului din Italia, s-a luptat la propriu cu un sistem medical care nu e departe de cel din România și nu a cedat nicio clipă.
A plâns mult, dar niciodată să o văd, mie mi-a adus doar zâmbetul și căldura ei. Soția mea minunată, Dumnezeu te-a trimis ca pe un înger în viața mea. Codruța Sanfira-Filip.”
, a scris atunci Valentin Sanfira pe rețelele de socializare. 

Reacția ei nu a întârziat să apară și le-a mărturisit fanilor din online că soțul ei este un om puternic și că în scurt timp acesta va fi din nou pe scenă și va onora spectacolele pe care le-a promis.

„Suntem bine! Frumosul meu este cel mai puternic om pe care îl cunosc! Curând se va întâlni cu voi la spectacole și evenimente! Te iubesc enorm! Împreună trecem peste toate!”, a scris Codruța Filip pe Instagram.

Valentin Sanfira în spital
Valentin Sanfira, pe patul de spital după accident[Sursa foto: Instagram Valentin Sanfira]

Citește și: Valentin Sanfira, noi declarații despre starea lui de sănătate după accidentul suferit în Italia: "Prima zi cu cârjele, greu, dar nu am ce să fac"

Valentin Sanfira, veste uriașă la două luni după accidentul suferit în Italia 

Valentin Sanfira a făcut un mare anunț la două luni după accidentul suferit în Italia, așa cum a promis și Codruța Filip pe rețelele de socializare că soțul ei va onora toate spectacolele, artistul a anunțat că s-a recuperat și și-a reluat activitate. Artistul a postat pe Instagram evenimentele unde va cânta în următoarea perioadă. 

Valentin Sanfira revine a concert
Valentin Sanfira revine scena muzicală, după accident[Sursa foto: Instagram Valentin Sanfira]

Citește și: Valentin Sanfira, veste tristă la câteva săptămâni după ce a fost operat de urgență: "Din păcate, nu sunt recuperat total". În ce stare se află interpretul de muzică populară