Stiri mondene

Valentin Sanfira, noi declarații despre starea lui de sănătate după accidentul suferit în Italia: "Prima zi cu cârjele, greu, dar nu am ce să fac"

Valentin Sanfira, noi declarații despre starea lui de sănătate după accidentul suferit în Italia:
Valentin Sanfira face progrese usor-usor dupa accidentul suferit in Italia, insa cantaretul de muzica populara spune ca ii este si foarte greu.

Valentin Sanfira are motive de bucurie, iar frumoasa lui sotie, Codruta Sanfira are de ce sa fie mandra de sotul ei deoarece cantaretul de muzica populara face progrese vazand cu ochii in ce priveste starea lui de sanatate dupa accidentul suferit la mijlocul lunii august in Italia. Daca acum cateva saptamani, Valentin Sanfira se afla intr-un carut cu rotile, acum artistul a dat vestea cea mare si anume ca nu mai depinde de ajutorul familiei, ci poate sa se deplaseze cu ajutorul carjelor, insa efortul este mare si totodata si greu dupa cum spune Valentin intr-o postare de pe retelele de socializare.

Citește și: Problemele se țin scai de Valentin Sanfira! Soțul Codrutei Filip se lupta cu instanța

Cum se simte acum Valentin Sanfira
Valentin Sanfira, noi declaratii despre starea lui de sanatate[Sursa foto: Instagram]

"Prima zi cu cârjele! Greu... dar nu am ce să fac! Am renunțat la cărucior și am aceste ajutătoare acum.  Pot să ies să-mi beau și eu cafeaua pe terasă fără ajutorul familiei. Este un pas înainte” a fost mesajul transmis de Valentin Sanfira.

Citește și: Mihaela Geoană a atras toate privirile la nunta fiicei sale, Ana Maria Geoană. Cum a arătat soacra mică într-o rochie de 6 500 de euro

Codruta Filip, ingerul pazitor al lui Valentin Sanfira

In tot acest timp cea care i-a fost alaturi neconditionat a fost Codruta Sanfira, sotia lui care a avut grija ca lui Valentin sa nu ii lipseasca nimic si sa aiba parte de toata grija si iubirea din partea ei si a familiei.

Mai mult, tot ea a fost cea care a stat alaturi de el si in Italia:" ”Ea este eroina mea, ea este cea care îmi dă putere și mi-a demonstrat în fiecare zi că iubirea vindecă orice rană. A stat 8 nopți pe holurile spitalului din Italia, s-a luptat la propriu cu un sistem medical care nu e departe de cel din România și nu a cedat nicio clipă.
A plâns mult, dar niciodată să o văd, mie mi-a adus doar zâmbetul și căldura ei.
Soția mea minunată, Dumnezeu te-a trimis ca pe un înger în viața mea. Codruța Sanfira-Filip.”,  a scris Valentin Sanfira pe rețelele de socializare dupa ce s-a intors din Italia.