Stiri

Uzina de Dume | Tu spui ce zodie eşti, iar Ştefan Coroian îţi spune horoscopul zilei. Audio

Uzina de Dume | Tu spui ce zodie eşti, iar Ştefan Coroian îţi spune horoscopul zilei. Audio
Uzina de Dume | Tu spui ce zodie eşti, iar Ştefan Coroian îţi spune horoscopul zilei. Audio [Sursa foto: Radio Impuls ]
Ștefan Coroian de la Uzina de Dume a fost astrologul de serviciu azi. Iată ce a spus despre fiecare zodie în parte.

Ascultătorii Radio Impuls au avut o provocare la Uzina de Dume: ei au spus ce zodie sunt, iar Ștefan Coroian le-a spus ce le-a rezervat astrele pentru astăzi. 

Taur: trăsătura ta fundamentală este răbdarea inepuizabilă. Fraza favorită: gândesc, deci insist. Dacă berbecul se repede de pe trambulină înainte să sară, Taurul va ști numele constructorului, materialele folosite, volumul apei și temperatura. 

Rac: trăsătura caracteristică: nesiguranța pe plan sentimental. Fraza favorită: „simt, deci exist”. Trebuie să le spui de o mie de ori că îi iubesc pentru că sunt adevărați vampiri sentimentali. Tot timpul se plâng că nu primesc suficientă dragoste. 

Gemeni:  trăsătura caracteristică: mai mulți într-unul. Fraza favorită a Gemenilor: „Adevărul e minciună”. Toți au un „eu” care ne conduc, dar gemenii au mai mulți. Unul dintre ei este dulce și tolerant, altul este critic și urâcios. Ori îți văd defectele, ori calitățile. 

Berbec:  trăsătura caracteristică: impetuozitatea. Fraza favorită: „Primul”. Berbecul nu știe niciodată ce va face, de asta atunci când merge, merge cu capul înainte și indiferent că ajunge al doilea, tot spune că e primul. 

Balanță: trăsătura caracteristică- îndoiala. Fraza favorită: „Câteodată da, câteodată nu”. Când îi vine o idee, o dată cu ea vine și îndoiala și zice: nu mă mai apuc de treabă că e prea mult de lucru. 

Uzina de Dume| Horoscopul pentru Vărsător, Leu și Rac. Audio

Vărsătorul este o ființă a viitorului care trăiește în prezent de parcă ar fi deja trecutul. Le place să surprindă cu jocuri de cuvinte și glume, dar nu te îngrijora! Sunt doar încercările lor de a părea originali. 

Leu- trăsătura caracteristică: nevoia de a fi în centrul atenției. Fraza favorită: „Sunt rege/regină!”. Leul este steaua zodiacului. Sunt ușor de recunoscut. Leul are o părere foarte bună despre sine. 

Uzina de Dume| Horoscopul pentru Pești  și Săgetători

Pești: trăsătura caracteristică: visul cu ochii deschiși. Fraza favorită: „Nu știi ce am pățit”  și trebuie să-ți explice. Este cel mai semn al zodiacului. Peștii plâng pentru că le-a murit mătușa și după aceea se prăpădesc de râs. 

Săgetător: trăsătura caracteristică: adevărul verde-n față. Fraza favorită: „Îți spun sincer”. Vitalitatea sa e inepuizabilă. Îi recunoști cu ușurință în metrou sau în autobuz. Cineva te calcă de vreo zece minute și încă nu-și dă seama pentru că te privește și zâmbește. Mai devreme sau mai târziu, spune ce gândește. 

Uzina de Dume| Horoscopul pentru Capricorn, Fecioară  și Scorpion. Audio

Capricorn: trăsătura caracteristică: crede că este indispensabil/ă, fără el se oprește lumea. Fraza favorită:  Ce te-ai face fără mine?! Pentru a fi fericit trebuie să dețină controlul, dacă nu e posibil acest lucru, se enervează. 

Fecioară: trăsătura caracteristică: îngrijorarea. Fraza favorită:  Permite-mi să te contrazic. Când o fecioară ajunge în casa ta, primul lucru pe care îl face este să treacă cu degetul peste televizor pentru a vedea dacă este prăfuit. Și cum are un mod sarcastic, îți va spune: televizorul ăsta, are un mileu foarte frumos pe el. 

Scorpion: trăsătura caracteristică: pasiunea.  Fraza favorită:  Te doresc. Sunt ușor de recunoscut după ochii misterioși. Scorpionul nu te privește, ci fixează direct ca un șarpe. Ochii scorpionului sunt niște ace fine, pot fi chiar hipnotizanți și pasionali. Când te iubesc, te iubesc mai mult decât ceilalți, iar proporțiile se păstrează și când vine vorba de ură.