Stiri mondene

Nici n-ai fi zis asta! Ami și Tata Vlad au filmat videoclipul „Enigma” separat, în țări diferite: „A fost chimie chiar și de la distanță”

Nici n-ai fi zis asta! Ami și Tata Vlad au filmat videoclipul separat, în țări diferite
Nici n-ai fi zis asta! Ami și Tata Vlad au filmat videoclipul separat, în țări diferite [Sursa foto: Instagram]
Ami a dezvăluit la „Uzina de Dume”informații mai puțin cunoscute despre piesa „Enigma” în colaborare cu Tata Vlad.

Piesa Enigma este, fără doar și poate, una dintre cele mai bune piese lansate în ultima vreme. Vocea lui Ami se îmbină perfect cu cea a lui Tata Vlad, ieșind o colaborare reușită, după ce, artiștii au mai colaborat în trecut și pentru piesa „8 zile din 7”. Enigma este prima piesă de pe albumul cu același nume al lui Ami și spune că se bucură enorm că a colaborat cu Tataee de la Bug Mafia pentru această piesă. 

Întrebată de Ștefan Coroian de la Uzina de Dume cum a fost colaborarea dintre ea și Tata Vlad, Ami a avut numai cuvinte de laudă. 

Nici n-ai fi zis asta! Ami și Tata Vlad au filmat videoclipul separat, în țări diferite
Nici n-ai fi zis asta! Ami și Tata Vlad au filmat videoclipul separat, în țări diferite[Sursa foto: Instagram]

„Am colaborat foarte bine. Neașteptat de bine pentru că nu mă așteptam să accepte să fie pe o piesă de-a mea, asta e și prima piesă de pe album. În principiu, în general, el acceptă o colaborare cu condiția să-i placă foarte mult piesa. Știam că „Enigma” e o piesă foarte bună. I-am trimis-o în pandemie și a acceptat cu drag, i-a plăcut extrem de mult și pe mine m-a bucurat lucrul acesta pentru că eu știu că ei nu fac excepții absolut deloc. Pot să spun că asta a venit și ca un rezultat pentru colaborarea noastră pentru piesa „8 zile din 7” unde am cântat refrenul băieților și sunt extrem de încântată pentru că piesa a și a avut un feedback foarte bun. Eu aștept și momentul în care să urcăm împreună pe scenă să cântăm piesa asta și sper să avem ocazia anul ăsta, dacă nu, la anul”, a spus Ami

Ami și Tata Vlad au filmat videoclipul piesei „Enigma” separat, în țări diferite 

Videoclipul piesei este unul cu adevărat spectaculos, însă ce nu știm noi despre el, este că cei doi nici nu s-au întâlnit pentru a filma împreună. La fel s-a întâmplat și atunci când au înregistrat piesa. 

Nici n-ai fi zis asta! Ami și Tata Vlad au filmat videoclipul separat, în țări diferite
Nici n-ai fi zis asta! Ami și Tata Vlad au filmat videoclipul separat, în țări diferite[Sursa foto: Instagram]

„Ne înțelegem foarte bine și e un respect reciproc, chiar am vorbit că poate mai facem piese pe viitor. Nu a fost nimic forțat și chiar m-am bucurat foarte mult. Chiar am pus mult suflet. Îmi pare rău că nu am fost împreună la filmările clipului. El a filmat în Barcelona, eu am filmat aici, în București, pentru că așa au fost condițiile, dar uite că a ieșit bine și de la distanța. Noi nici măcar nu ne-am văzut. Am făcut totul de la distanță. El a înregistrat vocile de la Barcelona în studioul lui, eu aici în București. A fost chimie chiar și de la distanță și sunt super happy”, a mai declarat Ami la Uzina de Dume.