Stiri mondene

Sore este Invitatul de 12 al lui Cosmin Cernat

Sore la Invitatul de 12 cu Cosmin Cernat
Sore este invitată lui Cosmin Cernat, duminică, în emisiunea „Invitatul de 12”.

Devenită cunoscută pentru rolul din Lala Band, Sore a înflorit într-un mod spectaculos în cariera sa muzicală și are o viață liniștită alături de soțul ei, avocatul Mircea Julean. Sore vorbește extrem de rar despre viața ei personală, ca să nu mai spunem că soțul ei nici nu apare în postările ei de pe rețelele de socializare. Din acest motiv mulți dintre fanii ei cred că ea, de fapt, este o mamă singură. 

„Dacă ai ști câte mesaje primesc de compătimire: `Săraca, îmi pare foarte rău că ești mamă singură'”, măi oamenilor, dacă nu-mi trăiesc povestea vieții pe internet asta nu înseamnă că nu există”, spune Sore în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”. 

Sore la Invitatul de 12 cu Cosmin Cernat

Sore și Cosmin Cernat s-au reîntâlnit după 20 de ani și s-au bucurat nespus să se revadă. Sore și Cosmin s-au cunoscut la „Ploaia de Stele”, ea fiind acolo în calitate de concurentă, iar el prezentator. 

Sore are o fetiță care îi seamănă leit ei 

Sore are o fetiță pe nume Erin-Maria,care este copia ei fidelă. Cele două merg împreună la evenimente, iar Erin este și ea pasionată de rețelele de socializare, apărând de cele mai multe ori pe Instastory-urile artistei.

Sore și iubitul ei nu sunt căsătoriți și nici nu se gândesc să se căsătorească legal prea curând, deoarece ei consideră că iubirea este profundă, bazată pe prietenie și întelegere, astfel încât, nu este nevoie de un mariaj pentru ca relația dintre ei să fie una perfectă din toate punctele de vedere.

Sore și Erin

Ultima melodie pe care Sore a lansat-o este cea alături de Tudor de la Fly Project, intitulată „Lasă-mă să-i spun”. Deși născută în 1989, după perioada de glorie a genului disco în muzica internațională, Sore are amintiri marcante și legături strânse cu acest curent muzical.

Sore și Tudor de la Fly Project

„Mama asculta foarte multa muzica up-tempo, facea mixtape-uri pentru masina. Ce vremuri cool :) cand ma gandesc la disco, exact la mama imi fuge gandul. Cum avea ea parul scurt, cu o suvita blonda, jachete oversized si cum dansa la toate zilele de nastere, era in centrul atentiei mereu. Altfel, piesa definitorie cu influente disco din amintirile mele, din perioada aceea, este Whitney Huston - I wanna dance with somebody. Si mi se pare ca avem multe in comun cu starea piesei aceleia”, își aminteste Sore.