Stiri

Utilizatorii Instagram și Facebook vor putea să plătească pentru a primi bifa albastră

Utilizatorii Instagram și Facebook vor putea să plătească pentru a primi bifa albastră
Meta  [Sursa foto: Facebook]
Mark Zuckerberg a anunțat lansare unui abonament lunar pentru creatorii de conținut. Iată cât trebuie să plătească utilizatorii pentru bifa albastră.

Meta Platforms a anunțat că testează un serviciu de abonament lunar, care va costa 11,99 dolari pe lună, numit Meta Verified. Serviciul le va permite utilizatorilor să își verifice conturile folosind un ID guvernamental și să obțină o insignă albastră, în condițiile în care aceaștia încercă să sprijine creatorii de conținut pentru a crește și pentru a crea comunități. Iată care sunt primele țări în care se lansează. 

Citește și: Când a dispărut, de fapt, Cansu Dere, din social media! Ultima poză cu actrița de pe Instagram nu este cea relevantă

Utilizatorii Instagram și Facebook vor putea să plătească pentru a primi bifa albastră
Meta [Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Șoc total pentru Cansu Dere! Fratele actriței, Arda Dere, împuscat într-un atac armat

Meta Verified, un nou serviciu de abonament lunar pentru creatorii de conținut

Pachetul de abonament pentru Facebook și Instagram va fi lansat săptămâna aceasta și include protecție suplimentară împotriva imitatorilor și acces la vizibilitate și asistență sporite. Abonamentul va avea un preţ începând de la 11,99 dolari pe lună pe web sau 14,99 dolari pe lună pe sistemul Apple iOS şi Android. 

„Pe termen lung, dorim să construim o ofertă de abonament care să fie valoroasă pentru toată lumea, inclusiv pentru creatori, companii și comunitatea noastră în general.

Ca parte a acestei viziuni, evoluăm sensul insignei verificate, astfel încât să putem extinde accesul la verificare și mai mulți oameni să aibă încredere că conturile cu care interacționează sunt autentice”, a anunțat Mark Zuckerberg. 

Utilizatorii Instagram și Facebook vor putea să plătească pentru a primi bifa albastră
Mark Zuckerberg [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Îmi venea să dau cu ele de pământ!” Theo Rose, probleme la ultimul concert! Nu i s-a mai întâmplat asta vreodată

Serviciul de abonament lunar se va lansa pentru prima dată în Australia şi Noua Zeelandă săptămâna aceasta, urmând să fie introdus și în alte țări. Vestea vine la doar o lună după ce Twitter a lansat pachetul Twitter Blue, în valoare de 11 dolari. Aplicația Snapchat și aplicația de mesagerie Telegram au lansat anul trecut servicii de abonament cu plată, ca o nouă sursă de venit. 

Directorul general al gigantului reţelelor sociale, Mark Zuckerberg, a declarat anterior că intenţionează să lanseze mai multe produse noi care ”ar împuternici creatorii să fie mult mai productivi şi mai creativi”, anunțând totodată și costurile asociate cu sprijinirea tehnologiei pentru o bază mare de utilizatori. 

Meta a redus 11.000 de angajați în noiembrie, echivalentul a 13% din forța de muncă, pe fondul scăderii veniturilor publicitare și al recesiunii economice. Prețul acțiunilor companiei a scăzut cu peste 70% în 2022, iar în iulie a raportat prima scădere a veniturilor.