Stiri

La mulți ani de Sfânta Maria 2022: Mesaje, urări și felicitări pentru 15 august

sfanta maria
La mulți ani de Sfânta Maria 2022 [Sursa foto: Pixabay]
La mulți ani de Sfânta Maria 2022. Mesaje și urări cu care să îi surprinzi pe cei dragi.

La mulți ani de Sfânta Maria 2022. În fiecare an, pe data de 15 august, este sărbătorită Sfânta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului. În popor, această sărbătoare este cunoscută și drept Sântămăria Mare. Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări cu care să îți surprinzi oamenii dragi, care își sărbătoresc ziua de nume.

La mulți ani de Sfânta Maria 2022. Mesaje pentru cei dragi de Adormirea Maicii Domnului

„Îngerii sa-ți călăuzească pașii. La mulți ani fericiți și sănătoși, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioară să-ți lumineze drumul în viață”

„De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toată bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!”

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare

„Zi sfântă Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care să-ți aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!”

„Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!”

sfanta maria
Sfânta Maria se sărbătorește pe data de 15 august 

Urări de Sfânta Maria 2022

„De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor”

„O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguța cu toți cei din jurul tău! La mulți ani și mult noroc in aceasta zi speciala”

„La mulți ani și mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.”

„De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate. Sa se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ți le pui. La mulți ani, Maria!”

sfanta maria
Mesaje, urări și felicitări de Sfânta Maria 2022 

Felicitări de Sfânta Maria 2022

„Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o în trecut să revină în această zi. Îți doresc o zi de naștere foarte fericită! La mulți, mulți ani!”

„Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!”

„Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântă Maria !”