Stiri

Unul dintre cele mai urmărite show-uri MTV în România se întoarce la TV

Unul dintre cele mai urmărite show-uri MTV în România se întoarce la TV
[Sursa foto: Facebook ]
Un show TV foarte urmărit în România se va întoarce pe micile ecrane. MTV a făcut anunţul.

 Show-ul TV care a făcut furori în România şi nu numai se întoarce pe micile ecrane. Emisiunea va fi din nou produsă de MTV şi va putea fi urmărită chiar din acest an.

Ce show TV care a făcut furori în România se întoarce la MTV

 Emisiunea marca MTV care a avut o audienţă excelentă în România revine pe micile ecrane. Este vorba despre "Cribs", un show TV care ne introducea în casele de lux ale vedetelor din Statele Unite ale Americii.

Emisiunea va reveni încă din luna august a acestui an. "Suntem extrem de încântaţi să intrăm într-o nouă eră a acestei francize, cu o emisiune care se va vedea în toată lumea", a declarat Nina L. Diaz, Director de conţinut şi de creaţie la MTV.

 "Cribs" ajungea pentru prima dată pe micile ecrane cu 21 de ani în urmă, iar de atunci am intrat în casele a 185 de vedete, pe parcursul a 13 sezoane. Din 2018 însă, emisiunea nu a mai fost produsă. 50 Cent, Mariah Carey, Kim Kardashian, Manny Pacquiao sau Robbie Williams sunt doar câteva dintre celebrităţile care au acceptat să îşi prezinte casele, iar producătorii show-ului pregătesc multe surprize şi pentru următoarele episoade. Martha Stewart, Big Sean, Rick Ross, Snooki şi mulţi alţii se vor lăuda cu locuinţele lor, în noua serie Cribs.

Unul dintre cele mai urmărite show-uri MTV în România se întoarce la TV

 Poate că cel mai aşteptat episod este cel în care va apărea excentricul Rick Ross. Nu se ştie însă ce casă va prezenta rapper-ul american. În luna martie a acestui an, Ross a cumpărat o nouă proprietate în Florida, pentru care a plătit 3,5 milioane de dolari. Locuinţa a fost deţinută înainte de fostul star din NBA, Amaré Stoudemire. Rapper-ul mai deţine o proprietate imensă în Fayetteville, care valorează 10 milioane de dolari şi care i-a aparţinut fostului boxer Evander Holyfield.