Stiri mondene

Unde au plecat în vacanță Irina Rimes și iubitul ei: „Indicii: nu mi-am luat trusa de machiaj, nu mi-am luat bagaje”

Unde au plecat în vacanță Irina Rimes și iubitul ei? „Indicii: nu mi-am luat trusa de machiaj, nu mi-am luat bagaje”
Irina Rimes [Sursa foto: Instagram]
Irina Rimes a plecat în prima vacanță din 2023, alături de iubitul ei. Vedeta și-a provocat urmăritorii să ghicească care e destinația finală.

Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher au început anul cu o vacanță, iar prima oprire a fost Paris, orașul lor de suflet. Totuși, se pare că aceasta nu este destinația finală. Fire jucăușă, Irina Rimes și-a provocat urmăritorii de pe rețelele de socializare să ghicească care este locația către care se îndreaptă, alături de partenerul ei.

Unde au plecat în vacanță Irina Rimes și iubitul ei? „Indicii: nu mi-am luat trusa de machiaj, nu mi-am luat bagaje”
Irina Rimes [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Irina Rimes, afectată de răutățile gratuite din mediul online. Artista nu și-a dorit niciodată să fie faimoasă: ,,Scopul meu nu era să devin vedetă”

Unde au plecat Irina Rimes și iubitul ei în prima vacanță din 2023? 

Irina Rimes și iubitul ei sunt de nedespărțit și au început anul într-un mare fel. Cei doi au pășit încrezători în 2023 și au decis să se bucure de timpul petrecut în doi departe de casă. Celebra cântăreață este destul de activă în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

De data aceasta, Irina i-a provocat pe internauți să ghicească care este destinația către care se îndreaptă. Cei mai mulți au presupus că este vorba de Paris, datorită ultimelor postări ale artistei, însă se pare că orașul franțuzesc nu este decât o scurtă oprire, iar locația finală este alta.

Irina Rimes a postat imagini surprinse cu Turnul Eiffel din mașină, iar ulterior a luat masa cu iubitul ei. Vedeta a spus că se află în țara natală a iubitului ei doar pentru câteva zile, pentru a-și uda plantele.

„Au ghicit 5 oameni până acum. Nu este Paris. Plecăm din Paris și am venit cu două zile mai devreme să ne udăm plantele”, a spus Irina Rimes pe Instagram.

Irina Rimes  a oferit mici indicii pentru ca fanii să-și dea seama către ce destinație se îndreaptă. Cântăreața a dezvăluit că nici ea, nici iubitul ei, nu și-au luat prea multe bagaje pentru această vacanță, ba chiar a renunțat și la machiaj. Vedeta și iubitul ei au luat în călătorie doar un bagaj de 20 de kilograme. Chiar dacă cei mai mulți au crezut că Irina și David se îndreaptă spre Maldive, Zanzibar sau Dubai, artista a negat totul.

Unde au plecat în vacanță Irina Rimes și iubitul ei? „Indicii: nu mi-am luat trusa de machiaj, nu mi-am luat bagaje”
Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

„Indicii: nu mi-am luat trusa de machiaj, nu mi-am luat bagaje. Ne-am luat un bagaj mare de 20 de kg, dar este rucsac, nu e dulap. Alte indicii: ne-am luat haine puține și subțiri și cremă împotriva țânțarilor.   Nu Thailanda, Nu Maldive, Nu Bali. Nu este Zanzibar”, a spus Irina Rimes pe Instagram.