Stiri

Un nou film cu Macaulay Culkin este disponibil pe Netflix. Despre ce este vorba

Macaulay Culkin
Un nou film cu Macaulay Culkin este disponibil pe Netflix  [Sursa foto: Instagram]
Iată ce film cu Macaulay Culkin a apărut acum pe Netflix și despre ce e vorba!

Un nou film cu Macaulay Culkin este disponibil pe Netflix. Unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, Macaulay Culkin, a dispărut o perioadă lungă de timp din lumina reflectoarelor. Deși toată lumea s-ar fi așteptat să cucerească lumea cinematografică, după rolul din „Singur acasă”, actorul a avut mai multe probleme cu drogurile, motiv pentru care a renunțat la celebritate.

Un nou film cu Macaulay Culkin este disponibil pe Netflix. Despre ce este vorba
Macaulay Culkin

În momentul de față, Macaulay Culkin din „Singur acasă” s-a logodit cu actrița Brenda Song și a devenit tată anul trecut.

Actorul a lăsat deoparte celebritatea pentru a se dedica vieții de familie. Cu toate acestea, filmele lui rămân nemuritoare. Netflix a anunțat recent că un nou film cu Macaulay Culkin este disponibil pe platformă și nu, nu este „Singur acasă”. Iată despre ce film este vorba!

Citește și: Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”? Iată noi imagini cu Macaulay Culkin

Un nou film cu Macaulay Culkin este disponibil pe Netflix

Filmul în care joacă Macaulay Culkin se numește „My Girl” și este un film american de comedie-dramă, din 1991, regizat de Howard Zieff, scris de Laurice Elehwany, în care joacă Dan Aykroyd, Jamie Lee Curtis, Macaulay Culkin și Anna Chlumsky.

Filmul, care a fost un adevărat succes, spune povestea unei fetițe, Vada, de 11 ani care trăiește în Madison, Pennsylvania, în vara anului 1972. Vada Sultenfuss este o fetiță de 11 ani, iar tatăl ei, Harry Sultenfuss, administrează salonul de pompe funebre din oraș, care servește și drept casă. Creșterea lui Vada o face să sufere de ipohondrie și să dezvolte o obsesie pentru moarte, iar tatăl ei nu reușește să o înțeleagă.

Macaulay Culkin
Un nou film cu Macaulay Culkin este disponibil pe Netflix[Sursa foto: IMDb]

O carte bazată pe film a fost scrisă de Patricia Hermes. Filmul a încasat 121 de milioane de dolari cu un buget de 17 milioane de dolari, iar o continuare, „My Girl 2”, a fost lansată în 1994. Până în acest moment, filmul nu a apărut și pe Netflix România.