Stiri

Un copil a găsit în punga de pufuleți cu surprize un glonț real

Un copil a găsit în punga de pufuleți cu surprize un glonț real
Un copil a găsit în punga de pufuleți cu surprize un glonț real [Sursa foto: TMZ]
Ce poate încăpea într-o pungă de pufuleți cu surprize? Ați fi uimiți! Un copil de șase ani a avut „surpriza” să găsească un glonţ într-o pungă de pufuleţi.

Un băiat în vârstă de 6 ani, din Montana, Statele Unite, a găsit aparent un glonț în partea de jos a pungii cu gustări. Incident este numit de companie ca fiind „îngrijorător”.  Tatăl copilului a declarat că a găsit glonțul învelit într-un un strat roșu, în interiorul gustării Frito-Lay, care a fost cumpărată de la un magazin local. Mai mult, bărbatul a trimis un e-mail către companie pentru a raporta faptul că în interiorul gustării se găsește o astfel de surpriză neplăcută, informează TMZ

Tatăl copilului spune că nu vrea banii înapoi pe produs, ci doar să nu se ma întâmple această situație

Tatăl copilului care a cumpărat punga de pufuleți spune că nu și-ar dori banii înapoi, însă și-ar dori ca această situație să nu se mai repete. Acesta este și motivul pentru care bărbatul a trimis un e-mail către companie, care a și răspuns spunând că vor încerca să coopereze în continuare pentru soluționarea problemei. 

„Această situație este extrem de neobișnuită și îngrijorătoare și am luat deja măsuri pentru a investiga și a încerca să identificăm cauza principală. Apreciem că domnul Weasel ne-a adus acest lucru în atenție și vom continua să lucrăm cu el pentru a rezolva această problemă”, a spus compania într-un e-mail.