Stiri

Un bărbat din Oradea, tras pe sfoară de o damă de companie! Cum l-a lăsat femeia fără niciun ban

barbat oradea tras pe sfoara
Un bărbat din Oradea, tras pe sfoară de o damă de companie  [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat din Oradea și-a dat întâlnire cu o damă de companie, care l-a lăsat fără bani.

Un bărbat din Oradea a fost tras pe sfoară de o femeie, cu care a stabilit o întâlnire pentru a întreține relații intime contra cost. Bărbatul a găsit-o pe tânără pe un site de întâlniri, acolo unde tânăra de 23 de ani a scris că își dorește „o relaţie cu un ajutor financiar în urma unor plăceri”.

Bărbatul s-a arătat interesa, așa că a chemat-o pe tânăra de 23 de ani la o întâlnire.

Cei doi s-au întâlnit pe 23 octombrie într-un apartament închiriat și plătit de orădean, însă așteptările lui nu s-au adeverit. Femeia l-ar fi convins pe bărbat să meargă să își facă un duș înainte, timp în care ea reușit să îi fure portofelul și să plece din apartament, transmite EBihoreanul. 

barbat din oradea tras pe sfoara dama de companie
Un bărbat din Oradea, lăsat femeia fără niciun ban de o damă de companie [Sursa foto: PixaBay]

Trei bărbați din Dâmbovița, arestați după ce ar fi tâlhărit două dame de companie

În luna ianuarie a anului 2022, trei bărbați din Dâmbovița au fost arestați preventiv după ce au fost acuzați că ar fi jefuit două dame de companie. Ei ar fi furat 4.200 de lei, dar și alte bunuri.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat care trebuia să se afle în carantină a fost denunțat la poliție de o damă de companie. Audio

Dosarul a fost deschis după ce pe data de 15 ianuarie, doi dintre cei trei bărbați au mers la locuința a două femei din municipiul Brașov pentru a întreține relații intime contra cost. Bărbații le-ar fi amenințat pe femei și le-ar fi furat banii și alte obiecte de valoare.

„Astfel, la data de 21 ianuarie 2022, în jurul orei 23.59, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au surprins în flagrant delict persoanele anterior menționate, imediat după ce, sub pretextul că ar fi interesați de servicii sexuale contra cost, ar fi pătruns într-o locuință situată pe raza județului Vâlcea, unde ar fi amenințat cu acte de violență și cu obiecte ascuțit înțepătoare două persoane de sex feminin și le-ar fi sustras acestora suma de 2.800 lei. De asemenea, transportul la și de la locul săvârșirii faptei a persoanelor bănuit, fiind realizat de către o a treia persoană”, au transmis reprezentanții Poliției Brașov.