Stiri

Un bărbat a mers 450 de kilometri pe jos, după ce s-a certat cu soţia! Voia doar să se calmeze

a mers pe jos 450 de km după o ceartă cu soția
Un bărbat din Italia s-a certat cu soţia şi drept terapie, a luat-o la pas timp de o săptămână. A ajuns tocmai în partea opusă a Italiei.

Bărbatul de 48 de ani care locuiește în provincia Como, a parcurs 450 de kilometri în decurs de o săptămână. Acesta a fost luat la întrebări de polițiștii din orașul Fano, pentru că mergea pe un drum național la două diminața, în ciuda restricțiilor impuse de pandemie, informează The Independent

Oamenii legii l-au oprit pentru că încălca regulile de carantină și nu l-au crezut când acesta a spus că vine din provincia Como, însă i-au verificat numele și au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de către soția sa cu o săptămână în urmă.  

Polițiștii italieni l-au dus la un hotel și au sunat-o pe soție care a venit să-și ia bărbatul acasă 

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a plecat din locuinţa sa, aflată în provincia Como, din nordul Italiei, pe 22 noiembrie, şi a luat trenul spre Milano. De acolo, a mers pe jos, încercând să ajungă în provincia Apulia, din sudul Italiei, a precizat Antonio Squanci.

Presa italiană relatează că bărbatul era lucid și bine orientat și le-a spus polițiștilor că a plecat de acasă pentru a-și pune ordine în minte după o ceartă cu soția. Bărbatul a recunoscut că este obosit și că nu și-a dat seama că a mers atât de mult, dar a mai spus și că a primit de mâncare de la oamenii pe care i-a întâlnit pe drum. Soția a venit să-l ridice de la secția de poliție și a recunoscut să bărbatul plecase de acasă în urmă cu o săptămână după o ceartă ceva mai aprinsă. 

Omul s-a ales cu o amendă de 400 de euro pentru nerespectarea regulilor de carantinare.