Stiri mondene

Uddi, primele declaraţii de când a devenit tătic. Artistul nu dezvăluie în ruptul capului identitatea iubitei sale

Uddi, primele declaraţii de când a devenit tătic
Uddi a fost invitat în cadrul unei emisiuni pentru a-și prezenta noua piesă și a fost întrebat și de mama băiețulului său. Iată ce a răspuns.

Uddi a devenit recent fericitul tătic al unui băiețel pe care îl cheamă Solomon, însă nimeni nu știe cine este femeie care l-a făcut fericit și împlinit. Invitat în urmă cu două zile în cadrul unei emisiuni, Uddi a evitat cu foarte mult tact întrebările despre femeia din viața lui și când a fost întrebat care este numele ei a răspuns de mai multe ori cu numele băiețelului său. Ba chiar, la un moment dat, chiar i-a spus prezentatorului că nu vrea să dea detalii despre viața sa personală și a glumit spunând că nici el nu știe cum se numește femeia care i-a dăruit un bebeluș. 

„Nici eu nu o cunosc. Misterioase sunt căile Domnului, crede-mă. Anul trecut, la început am călătorit, ai văzut ce frumos a început...”, a spus Uddi în cadrul emisiunii.  

Uddi a devenit tătic, dar nu vrea să dezvăluie identitatea iubitei sale 

Uddi a avut în trecut o relație de patru ani care s-a terminat cu scandal, cel mai probabil acesta și fiind motivul pentru care acum vrea să stea departe de presă. Numele artistului a apărut în presă la vremea despărțirii de Maria Roșioru, în scandal fiind implicați și vecinii artistului care spuneau despre cuplu că se ceartă des. 

Acum, Uddi este extrem de fericit și împlinit în noua relație, însă vrea să țină această bucurie doar pentru el. Uddi a dat de înțeles că el și iubita sa s-au cunoscut în pandemie. 

„În perioada pandemică toată lumea s-a plâns. Inclusiv eu, dar nu știam de ce mă plâng. Acum sunt fericit să anunț că am ieșit pe plus. Sunt tătic de băiat”, a spus Uddi. 

Pe rețelele de socializare nu a postat nicio forografie care să ne indice care ar fi femeia care i-a cucerit inima, însă a postat o fotografie cu băiețelul lui de trei săptămâni. 

Uddi, primele declaraţii de când a devenit tătic

„E exact cum trebuie să fie. Mă simt de zece ori mai împlinit și mai fericit că am un băiețel”, a mai declarat Uddi în cadrul aceleiași emisiuni la care a fost invitat.