Lansări muzicale

Alexandra Stan a lansat TEMBLEQUE, melodia care dă startul hiturilor din 2021

TEMBLEQUE dă startul hiturilor în 2021
TEMBLEQUE dă startul hiturilor în 2021
În rolurile principale: NOSFE x Alexandra Stanx Sak Noel feat. Los Tioz

NOSFE, Alexandra Stan, concurenta Survivor și Sak Noel în featuring cu Los Tioz dau startul hiturilor în 2021 cu Tembleque, care va rămâne mult timp pe repeat în playlist-urile tuturor. Cu un vibe exotic, care ne trimite cu gândul la plaje însorite, Tembleque este piesa potrivită cu care să începem acest an.

Versurile Take me down to wonderland fac din mesajul piesei o dorință, un cadru al unei iubiri de o vară.

La fel de intrigant este și titlul piesei, Tembleque, care își are originea în Puerto Rico, reprezentând nimic altceva decât un desert exotic delicios din nucă de cocos. Shake it like a Tembleque se va auzi pe buzele tuturor, ca o provocare sau o promisiune în așteptarea verii și a petrecerilor.

A fost genial să lucrez cu Sak Noel și Alexandra la piesa „Tembleque”! Super vibe și super inspirație! Let’s do this! Vă pupă UNCHIU!, spune NOSFE.

Sunt super excited să încep anul 2021 cu această colaborare, alături de NOSFE, Sak Noel și Los Tioz. Tembleque e o stare de spirit, sper că veți rezona cu piesa și va fi nelipsită din playlist-urile voastre. Let’s dance like there’s no tomorrow!", a adăugat Alexandra Stan, care se află acum pe tărâmuri exotice î n competiția Survivor România. 

Colaborarea devine cu atât mai interesantă odată cu prezența lui Sak Noel, care se declară la fel de entuziasmat de acest featuring cu cei doi artiști români: Alexandra și NOSFE au făcut cu adevărat o treabă grozavă reînviind „Blekete” și transformându-l într-un imn global. De îndată ce le-am auzit vocile, am fost uimit și am știut că va fi ceva special. Cred că vara acestui an va fi una grozavă, iar „Tembleque” va fi permanent pe lista pieselor cărora le voi da play.

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z.- cei care au adus stilul de muzică trap în Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar începutul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată în 2016, Șatra se întoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme în care din ce în ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să își înceapă o carieră în trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare si Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream încă de la Condimente, în featuring cu Ruby, care a strâns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus în trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată în următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

Alexandra Stan este unul dintre artiștii români de top, binecunoscuți la nivel mondial pentru mai multe piese de succes precum Mr. Saxobeat, Lemonade, Get Back (ASAP) și diverse colaborări cu artiști precum Daddy Yankee, Mohombi, Inna, Havana. Cu aproape 1 miliard de vizionări pe YouTube, milioane de ascultători pe platforme de streaming și locuri de top în topurile din întreaga lume, Alexandra Stan este un nume cunoscut atât în România, cât și la nivel internațional, cu o carieră de peste zece ani, patru albume de studio, mai multe premii muzicale și discuri de platină.

Sak Noel este DJ și producător spaniol de muzică electronică. În 2011, Sak Noel lansează Loca People, care s-a poziționat în topurile de pop și dance la nivel european. Acesta a continuat să lanseze single-uri precum I Am the Law, No Boyfriend și colaborarea Trumpets (cu Sean Paul). Sak Noel atinge aproape două milioane de ascultători lunar pe Spotify.