Lansări muzicale

Trupa EYEDROPS a lansat piesa „Între timp”

Trupa EYEDROPS a lansat piesa „Între timp”
Trupa EYEDROPS a lansat piesa „Între timp” [Sursa foto: Instagram]
Membrii formației EYEDROPS au început anul 2022 cu o piesă nouă, intitulată „Între timp”. Dacă nu ai ascultat-o, îi poți da paly aici!

„Între timp” este primul cântec de pe următorul material de studio al trupei! Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming. Membrii formației EYEDROPS și-au început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese precum „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau “Mai Stai”. De-a lungul anilor, concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie.

Trupa EYEDROPS a lansat piesa „Între timp”
Trupa EYEDROPS a lansat piesa „Între timp”[Sursa foto: Instagram]

„Am tot alergat și n-am ajuns nicăieri. Întotdeauna "aici", întotdeauna ancorați într-un "prezent" în permanentă schimbare, regăsindu-ne încă o dată, cu fiecare rătăcire. "Între timp" este EYEDROPS la momentul acelei guri de aer trase adânc în piept, la început de cursă. Cursa asta e spre voi și spre noi înșine. Spre locul ăla în care realitățile noastre își găsesc un punct de întâlnire", declară Paul Manolescu, solistul Eyedrops.

Videoclip: EYEDROPS- Între timp

Pe 26 ianuarie, la club Expirat, fanii formației vor putea asculta live în premieră piesa "Între timp" în primul concert al trupei din București din 2022. Trupa EYEDROPS este formată din: Paul Manolescu (voce, chitară),Silviu Ruta (bas), Radu Burcea (chitară) și Aurel Ciucur (tobe).