Stiri mondene

Travis Scott schimbă prefixul astăzi! Câți ani împlinește și ce performanțe are în carieră până acum

Travis Scott schimbă prefixul astăzi! Câți ani împlinește
Travis Scott schimbă prefixul astăzi
Travis Scott, născut Jacques Berman Webster II, împlinește sâmbătă, 30 de ani. Travis Scott este doar un nume de scenă.

Travis Scott este cunoscut pentru cel de-al treilea album de studio al său, „Astroworld”. În ultima vreme, a ținut primele pagini ale ziarelor în urma controversatul Festival Astroworl d, care s-a soldat cu moartea mai multor oameni în ambuscada creată.

Stilul muzical și arta sa sunt ambientale și, așa cum a descris-o el, „neîncetat de întunecate, sincretice, de înaltă rezoluție și, mai presus de toate, nenaturale”.

Este un laureat al Billboard Music, al unui premiu Latin Grammy și de opt ori nominalizat la premiile Grammy.

Travis Scott schimbă prefixul astăzi! Câți ani împlinește
Travis Scott schimbă prefixul astăzi[Sursa foto: Hepta]

Travis Scott este, de asemenea, actualul iubit al lui Kylie Jenner și tatăl lui Stormy și al unui băiețel, al cărui nume nu se știe deocamdată.

Citeste si: Kylie Jenner și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Cine este Travis Scott?! Artistul împlinește 30 de ani azi

Travis Scott s-a născut pe 30 aprilie 1991 și a copilărit în Houston, Texas. El provine dintr-o familie de muzicieni, tatăl său fiind un muzician soul, în vreme ce bunicul său a fost compozitor de jazz, notează National Today.

Travis Scott schimbă prefixul astăzi! Câți ani împlinește
Travis Scott schimbă prefixul astăzi[Sursa foto: Hepta]

Coincidență sau nu, Travis Scott s-a născut fix de ziua internațională a jazz-ului, deci nu credem că a fost nicio surpriză pentru nimeni că a devenit artist, mai ales că acum știm și din ce familie provine.

Pasiunea lui pentru muzică a începu încă de la trei ani, atunci când a învățat să cânte la tobe și la pian.

Citeste si: Kylie Jenner a decis peste noapte să schimbe numele fiului ei! Motivul surprinzător, invocat de celebra mămică: "Nu mai este el"

A urmat Liceul Elkins și a participat la clubul de teatru muzical al școlii lor. Cariera sa muzicală a început în facultate, unde a lansat mai multe E.P.-uri și a colaborat cu prietenii la proiecte muzicale. Pentru a-și îndeplini matele vis, acela de a deveni artist, s-a mutat din Houston în New York, apoi în Los Angeles și înapoi în orașul natal.

Trvis Scott a primit oportunități mai bune doar după ce l-a întâlnit pe rapper-ul și proprietarul casei de discuri T.I. în 2012. Primul său mixtape solo, „Owl Pharoah”, a fost lansat în 2013 pentru descărcare gratuită, după dezavantajele lansării inițiale. În ciuda acestui fapt, albumul a fost nominalizat la B.E.T. Premiile Hip Hop pentru „Cel mai bun mixtape”.

Succesul inovator al lui Travis cu primul său album a continuat cu al doilea mixtape al său, „Days Before Rodeo”, al treilea album de studio, „Astroworld” și colaborările cu artiști i-au adus recunoașterea la premiile muzicale și printre colegi. Munca de studio și spectacolele sale din 2014 i-au oferit nominalizări la premiile Grammy și chiar a câștigat un Latin Grammy.

Sicko Mode” al lui Scott a petrecut 30 de săptămâni în Top 10 al Billboard, devenind primul single rap din istoria Statelor Unite care a reușit această performanță.

Travis Scott și relația cu Kylie Jenner

Travis Scott și Kylie Jenner au început să se întâlnească în 2017, atunci când Kylie s-a despărțit de Tyga. De atunci, relația celor doi a evoluat rapid și au deja doi copii.

Travis Scott schimbă prefixul astăzi! Câți ani împlinește
Travis Scott schimbă prefixul astăzi [Sursa foto: Hepta]

Travis nu se sfiește să-și arate dragoste față de iubita lui în public. De ziua lui Kylie Jenner, de exemplu, Scott a angajat o întreagă orchestră pentru a o surprinde cu un concert.