Stiri

Trailer ”Renfield”: Nicolas Cage este actorul care îl va interpreta pe Contele Dracula

Trailer ”Renfield”: Nicolas Cage este actorul care îl va interpreta pe Contele Dracula
Trailer ”Renfield” [Sursa foto: Facebook]
Nicolas Cage devine Dracula în pelicula „Renfield”. Vezi aici primul trailer și când va apărea în cinematografe.

Contele Dracula revine pe micile ecrane în filmul ”Renfield”, o comedie de groază care aduce în lumina reflectoarelor mâna dreaptă a contelui transilvănean. Nicolas Cage este cel care îl va interpreta pe vampirul însetat de sânge, însă povestea este diferită de orice portretizare de până acum. Renfield, interpretat de Nicholas Hoult, va face tot ce îi stă în putință pentru a se îndepărta de faptele teribile ale stăpânului său. 

Citește și: Cele mai așteptate filme în 2023. Apare al zecelea film din seria „Fast & Furious”

A apărut trailer-ul filmului ”Renfield”. Dă-i play aici! 

Contele Dracula va fi portretizat într-o nouă poveste surprinzătoare, alături de ucenicul său, Renfield. Deși acesta este un servitor devotat la început, treptat devine dezgustat și dezamăgit de faptele stăpânului său și decide să se îndepărteze de acesta.

Renfield se străduiește să facă față dificultăților și merge chiar și la terpie pentru a fi ajutat să  "iasă dintr-o relație toxică".

Povestea celor două personaje ia o altă întorsătură, odată ce Renfield o întâlnește pe polițista Rebecca Quincy și cei doi se îndrăgostesc. În urma acestui eveniment, Renfield își dorește și mai mult să iasă de sub dominația Contelui Dracula.

"Renfield" este regizat de Chris McKay (The Lego Batman Movie), iar Ryan Ridley (Rick și Morty) este cel care a scris scenariul bazat pe o poveste de Robert Kirkman (The Walking Dead). Din distribuție mai fac parte și alte nume cunoscute, precum Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo și Bess Rouss, iar filmul va apărea în cinematografe pe data de 14 aprilie.

Trailer ”Renfield”: Nicolas Cage este actorul care îl va interpreta pe Contele Dracula
Trailer ”Renfield”[Sursa foto: Facebook]

Povestea lui Dracula s-a conturat după ce Bram Stoker a petrecut şapte ani cercetând folclorul european şi poveştile mitologice cu vampiri.Renfield este prezentat în scrierile autorului drept un deținut delirant dintr-un azil de nebuni, care se hrănește cu creaturii vii pentru a deveni nemuritor. Scriitorul dezvăluie în finalul cărților că aceste comportamente ciudate sunt rezultatul manipulării Contelui Dracula.