Stiri

TRAILER: Filmul de acțiune „Bullet Train”, cu Brad Pitt în rol principal, lansat în cinematografe

Bullet Train lansat în cinematografe
Bullet Train 
Filmul de acţiune "Bullet Train", în care rolul principal este interpretat de actorul american Brad Pitt, a fost lansat în cinematografele din mai multe ţări

Incepând cu 5 august 2022, în cinematografele din România, iubitorii de filme vor putea urmări „Trenul Asasinilor” (Bullet Train), unul dintre cele mai așteptate filme de acțiune ale verii 2022. Este un blockbuster regizat de David Leitch care îi reunește pe Brad Pitt și Sandra Bullock, împreună cu alte nume cunoscute din Hollywood. 

Bullet Train a fost landat în cinematografe
Bullet Train a fost landat în cinematografe

„Este la fel ca salvarea de care aveam nevoie.

Acum este vară, putem să ieşim şi este pur şi simplu amuzant”, a spus Pitt la premiera filmului de la Hollywood.  

Scenariul lui Zak Olkewicz se bazează pe romanul lui Kotaro Isaka, unul dintre cei mai apreciați autori japonezi ai genului mystery. Pornind de la creația acestuia, producătorii filmului au realizat o incursiune palpitantă și comică în lumea asasinilor, cu nuanțele unei fabule moderne despre soartă. O provocare și pentru actori, dat fiind că mulți și-au realizat singuri scenele de luptă, fără dubluri, începând cu însuși Brad Pitt. Carismatic, vulnerabil și comic în același timp, Brad Pitt își demonstrează, o dată în plus, atuurile de star. Nu degeaba are în palmares două trofee Oscar și două premii BAFTA (pentru rolurile din filmele  “12 Years A Slave”  și  “Once Upon A Time În Hollywood”)!

Citeste si: Apariția lui Brad Pitt pe covorul roșu de la lansarea Bullet Train: „Grecii purtau fuste tot timpul atunci”

Bullet Train a fost landat în cinematografe
Brad Pitt

Lady Gaga a fost înlocuită cu actrița Sandra Bullock 

Cu un buget de 90 de milioane de dolari, producția pentru „Bullet Train” s-a desfășurat în perioada pandemiei, între noiembrie 2020 și martie 2021. Lady Gaga  ar fi trebuit să joace în mod original rolul interpretat de Sandra Bullock, însă a fost nevoită să se retragă din cauza filmărilor pentru pelicula „House of Gucci”.

Lady Gaga
Lady Gaga

Citeste si: Lady Gaga, reacție neașteptată după ce a ratat nominalizarea la Oscar 2022: „Inimile voastre uriașe și capacitatea de a spune povești uimitoare”

În turneul de promovare al filmului, Brad Pitt a povestit cum a rugat-o pe Bullock să o înlocuiască pe Gaga ca o favoare specială pentru el. În schimb, Bullock, în calitate de producatoare al filmului „The Lost City”, l-a rugat pe actor să-i întoarcă favoarea și să apară în filmul regizat de Adam si Aaron Nee. Deși sunt prieteni de 25 de ani, este prima oara când Brad Pitt ți Bullock joacă împreună în același film.