Stiri mondene

Tragedie fără margini pentru un actor din "Game of Thrones" în urma cutremurelor din Turcia: "O parte din familia mea e dată dispărută! Nu avem speranțe prea mari!"

Actorul Tamer Hassan nu mai stie nimic de familia din Turcia dupa cutremur
Actorul Tamer Hassan, cu ochii in lacrimi dupa tragedia din Turcia si Siria [Sursa foto: Hepta si IMDB]
Actorul britanic de origine turca, Tamer Hassan, a vorbit cu ochii in lacrimi despre tragedia din Turcia.

Actorul britanic de origine turca Tamer Hassan nu și-a mai putut abține lacrimile când a dezvăluit că o parte din familia să care se afla în Turcia la momentul cutremurelor, este acum de negasit. Hassan care a jucat în filme precum “The Double”, “The Football Factory”,  “Batman Begins”, "Game of Thrones" a vorbit pentru “Sky News” tocmai din Cipru unde a dezvăluit faptul că vă pleca în Turcia cât de curând:" Am o familia care este data dispărută, nu se mai știe nimic!" El a mai precizat reporterului că: Din cauza frigului, nu avem prea mari speranțe.

Suntem foarte îngrijorați!"

Actorul Tamer Hassan nu mai stie nimic de familia din Turcia dupa cutremurele din 6 februarie: "Nu avem prea mari sperante!"

Citește și: Numele actriței Cansu Dere nu se află în niciun articol! Presa din Turcia a dezvăluit numele starurilor care se implică activ după devastatoarele cutremure

Actorul abia își mai putea controla lacrimile. Încercam să găsim o cale să ajungem în Turcia, însă cele mai multe rute sunt afectate. Cel mai mult mă macină faptul că sunt multe zone în care nu se poate ajunge pentru a da o mana de ajutor.

Asta e cea mai mare nenorocire. Fac apel la oricine din lumea asta să meargă să ajute în cele mai defavorizate zone. Avem familii acolo, oamenii mor pe capete!

Salvatorii fac eforturi disperate sa ajute oamenii aflati sub ruine, iar fiecare minut conteaza. 

O femeie în vârstă de 40 de ani din Gaziantep, Sibel Kaya, a fost salvată de sub dărâmături la 170 de ore după primul cutremur devastator de luni, relatează aa.com.tr.

Salvatorii au reuşit să ajungă noaptea trecută la nivelul parterului unei clădiri de cinci etaje prăbuşită şii au scos-o în viaţă pe Siibel Kaya. Femeia a fost transportată la spital.

Potrivit aa.com.tr, echipele de intervenţie au salvat în intervalul de 141 de ore până la 163 de ore de după cutremurul de la începutul săptămâniii trecute cel puţin 41 de persoane.

Cladire in ruine din Turcia
Peste 33 000 de mii de morti in urma cutremurelor din Turcia si Siria[Sursa foto: Hepta]

Peste 33 000 de oameni au murit in urma cutremurelor din Turcia si Siria

Citește și: Cansu Dere: Adevărul din spatele dispariției protagonistei din serialul "Infidelul" în urma cutremurelor din Turcia, potrivit unui jurnalist turc

În Antakya, au fost scoşi de sub dărâmături un sirian, Adnan Ahmad Amir, şi fiica sa Emira, de 4 ani. Prima dorinţă a bărbatului a fost să bea un ceai turcesc tare. “Ceaiul este pregătit, este pregătit”, au reacţionat salvatorii.

În localitatea Besni din Adiyaman, a fost salvată o fată de 13 ani, Hanim Gullu, după 145 de ore sub dărâmături. Speriată, ea i-a implorat pe salvatori să nu îi facă injecţie: “ Vă rog, nu îmi faceţi injecţie”. “Draga noastră Hanim, nu este injecţie, uite, este un şerveţel”, au reacţionat cei de acolo, informeaza news.ro.