Stiri

Topul celor mai tari melodii de la Smiley

Topul celor mai tari melodii de la Smiley
[Sursa foto: Facebook ]
Smiley este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România în momentul de faţă.

 Smiley a lansat zeci de melodii care au stat în topurile din România bune perioade de timp. Artistul s-a reinventat de mai multe ori, trecând de la un stil la altul şi rămânând la fel de apreciat de către public.

Topul celor mai tari melodii lansate de Smiley

 Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a devenit cunoscut datorită trupei Simplu, în care a cântat alături de CRBL, OmuNegru, Piticu şi Francezu.

Piesele celor cinci băieţi şi stilul urban şi inedit pe care l-au abordat, i-a transformat în una dintre cele mai iubite formaţii din România. "Oare ştii", "Zece", "Să zburăm spre cer", "O secundă", "Jumătatea ta", "Am bani de dat" şi "Oficial îmi merge bine" sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese lansate de Simplu, care au făcut furori în anii 2000.

 Formaţia a rezistat până în anul 2011, când fiecare membru a luat-o pe un drum diferit. Smiley a început o carieră solo, dar marele succes abia avea să vină. Andrei, aşa cum îi spun apropiaţii, a scos hit după hit, iar în acest moment este cel mai de succes cântăreţ român, cu peste un milion de albume vândute. "În lipsa mea" (2008), "Plec pe marte" (2010) "Acasa" (2013) şi Confesiune (2017) sunt cele patru albume lansate de Smiley, după ce s-a despărţit de trupa "Simplu".

Topul celor mai tari melodii de la Smiley

Citeste si: „Are amantă!” A apărut după scena intimă dintre Smiley și Gina Pistol, pe internet! Reacția a venit imediat: „Vezi aici cum se pupă”

 Smiley a fost an de an în topurile muzicale din România, fiind singurul artist care a reuşit o asemenea performanţă. "Dream Girl", "Dead Man Walking", "Cai verzi pe pereți", "Dincolo de cuvinte", "Acasă", "Nemuritori", "I Wish", "Oarecare", "Pierdut buletin", "Insomnii", "Sleepless", "Indragostit desi n-am vrut", "In statie la Lizeanu (Domnisoara Domnisoara)", "Flori de plastic", "De unde vii la ora asta?", "Domnul Smiley", "Sa-mi fie vara", "Pierdut printre femei", "Rara", "Ce ma fac cu tine de azi", "O alta ea", "Vals", "O poveste", "Aprinde scanteia" ,"Jumatate", "Song About Nothing", "Ce mai faci, straine?", "Cine-i salveaza pe eroi?", "Va fi bine", "Adeline" şi "Ne vedem noi" sunt câteva dintre piesele cele mai îndrăgite ale lui Smiley.

 

Citeste si: Smiley, primele declarații despre al doilea copil: „Un frățior lui Josephine”