Divertisment

Top Netflix - „Fubar” cu Arnold Schwarzenegger a detronat „Queen Charlotte”

Top Netflix - „Fubar” cu Arnold Schwarzenegger a detronat „Queen Charlotte”
„Fubar” al lui Arnold Schwarzenegger a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate programe Netflix în perioada 22-28 mai.

Comedia de acţiune, care este primul serial TV în care joacă Schwarzenegger, a acumulat 88,94 milioane de ore vizionate în primele patru zile de disponibilitate, devenind cel mai vizionat titlu în acest interval.

„Queen Charlotte” a căzut pe locul trei în clasament cu 42,9 milioane de ore vizionate, ceea ce este încă o performanţă solidă, în ciuda scăderii semnificative faţă de cele 82,39 milioane de ore vizionate de săptămâna precedentă.

De la debut, seria a avut peste 66 de milioane de vizualizări generale şi a fost în Top 10 în 91 de ţări.

Citește și: Seriale și filme care apar pe Netflix în iunie 2023

Topul celor mai vizualizate productii de pe Netflix in acest moment

Netflix calculează numărul total de vizionări împărţind numărul total de ore vizionate (432,2 milioane) la orele de rulare (6,49 ore).

Sezonul 2 din „Bridgerton” a rămas şi el în top, pe locul 10, cu 12,54 milioane de ore vizionate.

Serialul prequel „Bridgerton” s-a clasat după un alt spin-off, „XO, Kitty”, bazat pe personaje din filmele „To All the Boys”, acesta a acumulat încă 63,78 milioane de ore vizionate, totalul fiind de 135,86 milioane de ore vizionate în primele 11 zile de vizionare.

netflix
Primele informații despre serialul spin-off „Queen Charlotte: A Bridgerton Story” [Sursa foto: Netflix ]

Sezonul 6 din „Selling Sunset” a ocupat locul patru în clasament, cu 33,35 milioane de ore vizionate în prima săptămână completă de disponibilitate. Acum, cu noi membri ai distribuţiei, Bre Tiesi şi Nicole Young, agenţii imobiliari reality au obţinut 22,78 milioane de ore vizionate săptămâna trecută, după debutul din 19 mai.

Titlurile achiziţionate „SWAT” şi „All American” Sezonul 5 au ocupat poziţiile a cincea şi a şasea în top cu 20,23 milioane şi, respectiv, 18,05 milioane de ore vizionate.

 

Sezonul 2 din „Firefly Lane” şi „The Night Agent” au revenit ambele în top. Thrillerul politic a coborât pe locul 9, cu 12,65 milioane de ore vizionate. Între timp, „Firefly Lane” a fost vizionat pentru încă 16,11 milioane de ore şi a ocupat locul şapte. (sursa News.ro)